10 Metode Naturale pentru un ten curat si tratament acnee (II)

Home » Remedii Naturiste » 10 Metode Naturale pentru un ten curat si tratament acnee (II)

6. Usturoiul – tratament acnee si antibacterian

Antibacterian natural, usturoiul nu acționează doar intern, ci proprietățile sale funcționează la fel de bine și dacă este aplicat pe piele. Cum tratezi natural acneea cu usturoi? Taie feliuțe subțiri și aplică-le pe zonele cu probleme. Lasă-le să își facă efectul timp de 15-30 de minute.

7. Ulei din arbore de ceai pentru un ten curat

Uleiul din arbore de ceai e un ulei esențial care poate fi un tratament natural foarte bun împotriva acneei,

Tratamente naturiste pentru un ten curat

10 Metode Naturale pentru un ten curat si tratament acnee (II)

în mare parte mulțumită acțiunii sale antibacteriene. Înainte de aplicare, se amestecă o cantitate mică de ulei de arbore de ceai cu o cantitate egală de apă. Pune compoziția pe o bucățică de vată și aplic-o pe piele. Nu e nevoie să clătești, îl poți lăsa să acționeze toată ziua. În caz că nu găsești ulei din arbore de ceai natural, poți folosi o cremă antiseptică cu ulei din arbore de ceai pentru piele sensibilă.

8. Amidonul de porumb

Un remediu natural de mare ajutor împotriva acneei și iritațiilor, amidonul de porumb are o acțiune liniștitoare asupra pielii, tratând-o cu blândețe. Cel mai recomandat e să îl lași să acționeze peste noapte, iar dimineața te vei trezi cu un ten mult mai curat și mai sănătos.

9. Bicarbonatul de sodiu

Bicarbonatul de sodiu se numără printre cele mai eficiente tratamente naturale împotriva coșurile. Nu numai că le elimină, dar ajută și la reducerea inflamațiilor, eliminarea celulelor moarte ale pielii și la exfolierea ei. Amestecă câteva lingurițe de bicarbonat de sodiu cu apă caldă, până când se formează o pastă. Aplică pasta pe pielea afectată și las-o să acționeze timp de 10-15 minute.

10. Papaya – fructul antiinflamator

Papaya e un remediu natural foarte bun împotriva acneei, fruct capabil să îndepărteze celulele moarte ale pielii, lăsând-o curată și catifelată. De asemenea, papaya are în compoziție o enzimă care previne formarea puroiului și reduce inflamația. Las-o să acționeze timp de 15-10 minute, apoi clătește cu apă caldă. Uneori, papaya poate lăsa piele uscată după tratament, de aceea e bine să aplici o cremă hidratantă după ce folosești fructul.

Suplimente pe baza de plante pentru tratarea acneei le puteti gasi pe Nutritiv

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
10 Metode Naturale pentru un ten curat si tratament acnee (II), 5.0 out of 5 based on 5 ratings

Sanatate

Nutritie

Frumusete

Dieta

Solutie web oferita de BlackCode