Tratamente naturiste pentru alergii (II)

Home » Remedii Naturiste » Tratamente naturiste pentru alergii (II)

Suplimente nutritive cu extracte din plante pentru tratament naturist alergii

Suplimentele nutritive pe bază de spirulină și cele bazate pe extracte de silur pot ajuta la ameliorarea simptomelor în alergii. De asemenea, extractele de brusture sunt eficiente ca tratament naturist alergii, pentru că reduc inflația de la nivelul căilor respiratorii.

Antialergice naturale

Tratamente naturiste pentru alergii

La rândul său, bromelaina, o  enzimă cu rol anti-inflamator puternic pe care o găsim în ananas, poate fi folosită în tratarea de alergii, pentru că are proprietatea de a îmbunătăți inflamația.

1. Ulei esențial de eucalipt natural

Aroma puternică a uleiului esențial de eucalipt, mai ales dacă e folosit la infuzii, ajută mult la deschiderea sinusurilor în perioadele în care suntem predispuși la reacții alergice.

Uleiul esențial de eucalipt extras din frunzele eucaliptului are calități antibacteriene și antiinflamatorii și antibacteriene, care ne ajută să avem o respirație mai ușoară.

2.Plante decorative care luptă împotriva alergiilor

Există foarte multe modalități prin care putem evita alergiile, iar unele dintre cele mai bune sunt tot plantele. De data aceasta, cele decorative. NASA a demonstrat printr-un studiu că plantele absorb o parte din agenții care pot provoca alergii, purificând în același timp aerul din casă.  Iată care sunt cele mai bune dintre ele:

Palmierul Areca

Palmierul Areca e considerat a fi cel mai eficient umidificator al aerului, fiind ideal pentru împrospătarea aerului în timpul verii, când acesta e uscat.

Palmierul Doamnei

O plantă versatilă care purifică aerul și în climate umede, și uscate, și care rezistă la majoritatea insectelor care atacă plantele.

Palmierul de Bambus

O plantă care necesită puțin mai multă întreținere față de primele două din această listă, însă dacă e îngrijit cum trebuie, purifică aerul în profunzime.

Dracaena

Dracaena este o plantă frumoasă, cu frunze de un verde puternic, renumite pentru capacitatea lor de a capta alergeni.

Suplimente pe baza de plante pentru tratarea alergiilor le puteti gasi pe Nutritiv

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (6 votes cast)
Tratamente naturiste pentru alergii (II), 5.0 out of 5 based on 6 ratings

Sanatate

Nutritie

Frumusete

Dieta

Solutie web oferita de BlackCode