0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Tinctura de Obligeana tratament indigestie si ulcer gastric 50 ml Dacia Plant preturi ieftine

Tinctura de Obligeana tratament indigestie si ulcer gastric 50 ml Dacia Plant

 
9.52 Ron
(9.52 Ron inc tax)
ntv6208
In stock
+
Add to wish list

Tinctura de Obligeana tratament indigestie - descriere amanuntita a produsului

Obligeana este o planta originara din India si introdusa in Europa in secolul al saisprezecelea, fiind raspandita in zilele noastre in aproape toata lumea. Daca in China, aceasta planta este renumita pentru efectele terapeutice pe care le are in recuperarea pacientilor cu accidente vasculare cerebrale, medicina traditionala o recunoaste ca fiind tratamentul tulburarilor psihice si nervoase. Medicina ayurvedica recunoaste calitatile terapeutice ale acestei plante in tratamentul bolilor de rinichi si de ficat, dar si a reumatismului. Numeroasele efecte miraculoase pe care obligeana le ofera organismului uman a facut ca aceasta planta sa fie tot mai utilizata la prepararea unor suplimente naturiste. Tinctura de Obligeana (50 ml) de la Dacia Plant este un produs naturist recomandat indeosebi pentru buna functionare a aparatului digestiv, tratament indigestie dar de asemenea are o serie de alte numeroase efecte vindecatoare. Proprietatile sedative, antispastice, tonice si de imbunatatire ale memoriei pe care planta din care este obtinuta Tinctura de Obligeana le are, face ca aceasta solutie sa fie un bun adjuvant pentru buna functionare a sistemului nervos. Tinctura de Obligeana mentine functionarea normala a sistemului digestiv prin reducerea spasmelor care pot aparea la acest nivel, normalizarea secretiilor gastro-intestinale si prin favorizarea secretiei de bila. Astfel, aceasta soluie naturista este un bun remediu pentru tratarea gastritelor, a ulcerului gastric, a colitelor si enterocolitelor, precum si a dischineziei biliare. In ceea ce priveste mentinerea functionarii sistemului nervos, Tinctura de Obligeana este un tratament eficient in cazul tulburarilor de memorie si atentie, dar si in cazul insomniilor.

Tinctura de Obligeana tratament indigestie - descrierea actiunilor benefice

Intern:

  • analgezic usor, antispastic bun, aperitiv bun, bactericid mediu, calmant mediu, carminativ, diaforetic, digestiv bun, diuretic si depurativ mediu, emenagog, febrifug, hemostatic, inlatura senzatia de frig, sedativ usor, tratament indigestie, stabilizeaza reactiile auditive, stimulent puternic al peristaltismului stomacal si al secretiilor stomacale, sudorific, tonic general foarte bun, tonic nervos bun, tranchilizant usor, vomitiv.

Extern:
  • calmant, antifebril.

Recomandat intern in:
  • tratament indigestie, digestie dificila, atonie gastrica si intestinala, hiposecretie gastrica, gastrita hiper-acida, ulcer gastric si duodenal; anorexie, anorexie psihica - se combina cu tinctura de ghimbir; colita, enterocolita, constipatie atona, constipatie asociata stresului psihic; soc psihic, isterie, anxietate; stari de depresie, melancolie, dureri de cap si migrene ce apar pe fond de nervozitate - se asociaza cu tinctura de menta si cu cea de pelin; anemie, diabet, hipo-metabolism, afectiuni metabolice, distonie vegetativa; gripa, convalescenta; hemoroizi, raguseala, tuse, bronsita, balonari, dereglari endocrine, tulburari de auz, surditate, febra iminenta, astm, epilepsie, sinuzita, nevralgie.

Recomandat extern in:
  • raceli, guturai, gripa - frectii cu tinctura pe abdomen, torace, gat si ceafa; picioare obosite, dureri articulare - frectii cu tinctura pe locurile afectate.
Producator:
Dacia Plant

No posts found

Write a review