0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Tinctura de Salvie antinevralgic, scade glicemia, reduce bufeurile 50 ml Dacia Plant preturi ieftine

Tinctura de Salvie antinevralgic, scade glicemia, reduce bufeurile 50 ml Dacia Plant

 
9.52 Ron
(9.52 Ron inc tax)
ntv6216
In stock
+
Add to wish list

Tinctura de Salvie antinevralgic - descriere amanuntita a produsului

Solutia hidroalcoolica naturista Tinctura de Salvie (50 ml) de la Dacia Plant este alegerea potrivita pentru ameliorarea problemelor digestive si hepato-biliare, dar poate fi folosita si de catre persoanele care acuza stari de surmenaj psihic si intelectual sau care sunt afectate de boli respiratorii. Tinctura de Salvie actioneaza asupra sistemului digestiv prin efectele sale stomahice, coleretice, antispastice si carminative, fiind un bun adjuvant in dischinezii biliare, dispepsii, colici gastro-intestinale  si meteorism abdominal. Tinctura de Salvie poate fi utilizata ca supliment alimentar si de catre femeile care au dismenoree, hipermenoree si menstruatii neregulate, intrucat actioneaza pentru tratarea acestor probleme, prin efectul sau estrogenic si emenagog.  Virozele respiratorii si bronsitele cronice pot fi tratate cu aceasta tinctura de salvie. Extern, Tinctura de Salvie poate fi un remediu excelent impotriva transpiratiei excesive si a eczemelor sau ranilor superficiale.  

Tinctura de Salvie antinevralgic - descrierea actiunilor benefice

Tinctura de Salvie este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din partile aeriene ale plantei Salvia officinalis. In antichitate, salvia era considerata un panaceu universal, avand peste 60 de indicatii mentionate in textele istorice.

Dintre produsele vegetale administrate pe cale orala, solutiile hidroalcoolice, precum este si Tinctura de Salvie, sunt cel mai usor asimilate de catre organism, efectul aparand la scurt timp. In comparatie cu metoda clasica de productie, Dacia Plant foloseste un procedeu de extractie repetata, care permite obtinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.

Tinctura de Salvie actiuni:
 • Intern: Stomahica, coleretica si colagoga, carminativa, antiinflamatoare, antispastica, estrogenica, emenagoga (declanseaza ciclul menstrual), creste tonusul psihic, antisudorifica, antiseptica, hipoglicemianta, antinevralgica, hemostatica, reduce simptomele menopauzei (bufeurile si transpiratiile nocturne), imbunatateste memoria.
 • Extern: Dezinfectanta, cicatrizanta, antiinflamatoare, hemostatica, antisudorifica.

Tinctura de Salvie indicatii:
 • Intern: Se utilizeaza ca adjuvant in: dischinezii biliare, dispepsii, colici gastro-intestinale, meteorism (balonare), diabet zaharat, dismenoree, hipermenoree, menstruatii neregulate, menopauza, surmenaj psihic si intelectual, bronsite cronice, viroze respiratorii, hiperhidroza (transpiratie excesiva), nevralgii;
 • Extern: Se utilizeaza ca adjuvant in: dishidroze palmare si plantare (tulburari de eliminare a transpiratiei la nivelul palmelor si talpilor), hiperhidroza (transpiratie excesiva), gingivite, stomatite, rani superficiale, eczeme.

Tinctura de Salvie antinevralgic - descrierea amanuntita a compozitiei

 • Plante: salvie (Salvia officinalis)-herba (27%);
 • Solventi: apa, alcool etilic 40% vol.;
 • Raport planta/alcool etilic – 1:3,7;
 • Produsul nu contine conservanti si coloranti artificiali.

Tinctura de Salvie antinevralgic - descrierea modului de utilizare

Intern:
 • Adulti si tineri peste 15 ani: cate o lingurita de tinctura diluata in 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol.
 • Copii 7-14 ani: cate 10-30 picaturi de tinctura diluate in 100 ml apa (jumatate de pahar) de 3 ori pe zi, pe stomacul gol.

Extern:
 • in dishidroze palmare, plantare si hiperhidroze se fac spalaturi locale in zonele afectate de transpiratia excesiva cu solutia diluata, obtinuta prin adaugarea a 2 lingurite de tinctura la 200 ml de apa;
 • in gingivite si stomatite se fac spalaturi bucale cu solutia diluata, obtinuta prin adaugarea unei lingurite de tinctura la 100 ml de apa (jumatate de pahar);
 • pe rani superficiale si eczeme se realizeaza badijonaj cu solutia diluata, obtinuta prin adaugarea unei lingurite de tinctura la 100 ml de apa (jumatate de pahar).

Contraindicatii:
 • Datorita continutului de alcool nu se recomanda administrarea in: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica si ciroza hepatica.
 • Hipertensiune arteriala, epilepsie, sarcina, alaptare, alergie la salvie, tratamente care nu permit consumul de alcool.

Precautii:
 • Se administreaza cu prudenta la persoanele cu gastrita hiperacida si ulcer gastric si duodenal (datorita continutului in alcool, poate creste aciditatea gastrica).
Producator:
Dacia Plant

No posts found

Write a review