0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Clinsin Med solutie izotonica pentru infectii sinusale 16 doze Zdrovit preturi ieftine

Clinsin Med solutie izotonica pentru infectii sinusale 16 doze Zdrovit

 
31.38 Ron
(31.38 Ron inc tax)
ntv8666
In stock
+
Add to wish list

Clinsin Med - descriere amanuntita a produsului

Clinsin Med este un dispozitiv medical pentru clatirea si curatarea nasului si a sinusurilor. Se recoamnda utilizarea de catre copiii peste 12 ani si adultii care au nevoie de o curatare si dezinfectare a sinusurilor. Solutia izotonica curata nasul de alergeni, bacterii si virusi. In acelasi timp, solutia are si actiune vasoconstrictoare asupra mucosei in caz de infectii, alergeni, procese inflamatorii si secretii ale sinusurilor paranazale. Clinsin Med este un adjuvant benefic in caz de raceli si gripe simple, dar si pentru situatiile mai complicate. Pentru o curatare optima, se recoamnda preparea unei solutii formate din 2 plicuti solutie hipertonica in 120ml pentru copii sau in 240ml pentru adolescenti si adulti de apa calduta.

Cod: ntv8666

Clinsin Med - descriere actiuni benefice

Clinsin Med - dispozitiv medical pentru clatirea nasului si a sinusurilor. Clinsin Med este destinat utilizarii de catre copiii cu varsta de peste 12 ani si adulti. Solutia izotonica curata in mod natural nasul de alergeni, bacterii si virusi. Solutia hipertonica are actiune de curatare, actiune vasoconstrictoare asupra mucosei in caz de infectii, alergeni, procese inflamatorii si secretii ale sinusurilor paranazale.

Clinsin Med efecte:
  • hidratarea mucoasei nazale dupa administrarea tratamentelor nazale medicamentoase;
  • mentinerea sanatatii nasului si a sinusurilor nazale si paranazale.

Clinsin Med - descrierea amanuntita a compozitiei

Ingrediente:
  • fiecare plic contine 2,16g clorura de sodiu.

Clinsin Med - descrierea modului de administrare

  • Pentru o solutie izotonica, dizolvati 1 plic de preparat in 120ml (copii) sau in 240ml (adolescenti si adulti) de apa calduta.
  • Pentru o solutie hipertonica dizolvati 2 plicuri de preparat in 120ml (copii) sau in 240ml (adolescenti si adulti) de apa calduta. 
Producator:
Zdrovit

No posts found

Write a review