0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Turtita mare fortifiant cardiac si regenerator vascular 70 capsule Favisan

 
20.00 Ron
(20.00 Ron inc tax)
ntv3229
In stock
+
Add to wish list

Descriere amanuntita a suplimentului alimentar Turtita mare fortifiant cardiac

Turtita mare este o planta medicinala paroasa, cu flori de culoare galben aurie, utilizata in preparatele naturiste pentru efectele ale astringente, antidiareice si decongestionante. Eficienta in combaterea bolilor hepatice, gastro-intestinale, precum si a tulburarilor digestive, turtita mare era folosita in medicina traditionala si sub forma de infuzie, pentru tratarea bolilor reumatice, a insomniilor si a cefaleei. Folosita pentru uz extern, turtita mare este un bun remediu pentru ulcerele varicoase, gingivite, afte, stomatite sau contuzii, dar si eczeme, hemoroizi sau eruptii cutanate. Suplimentul alimentar Turtita mare (70 CPS), de la Favisan, este alegerea ideala pentru cresterea secretiei biliare si eliminarea bilei in intestin, avand un efect coleretic-colagog. Utilizat ca adjuvant in cresterea apetitului si in stimularea secretiilor gastro-intestinale, acest produs ce contine extract de turtita mare este un bun tratament al hipoaciditatii gastrice, calculozelor renale si biliare, diatezei urice si al diareei.

Actiunile benefice ale suplimentului alimentar Turtita mare fortifiant cardiac

Beneficii:

  • Tonic amar, astringent, fortifiant cardiac, regenerator vascular;
  • Turita mare favorizeaza cresterea secretiei biliare si eliminarea bilei in intestin (coleretic-colagog), excita secretiile gastrointestinale, marind apetitul, lizeaza calculii renali si biliari.

Turita mare - utilizat traditional ca adjuvant in inflamatiile gatului si gurii (anghina, faringita, stomatita ulceroasa), cord marit, emfizem pulmonar, colecistopatii cronice, congestii hepatice, hipoaciditate gastrica, calculoze renale si biliare, diateza urica (tendinta de a depune acid uric), reumatism cronic articular si muscular, urticarie, diaree, afectiuni splenice.

No posts found

Write a review