0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Seleniu Organic regleaza glanda tiroida 120 capsule Herbagetica preturi ieftine

Seleniu Organic regleaza glanda tiroida 120 capsule Herbagetica

 
46.87 Ron
(46.87 Ron inc tax)
ntv8471
In stock
+
Add to wish list

Seleniu Organic - descriere amanuntita a produsului

Rolul glandei tiroide este acela de a regla metabolismul, precum si functiile vitale ale organismului. Afectiunile ce pot sa apara la nivelul tiroidei au drept cauza de cele mai multe ori dereglarea nivelului productiei de hormoni. Acestea insa pot fi tratate din timp si prin urmare, afectiunile pot fi tinute departe. Seleniu Organic regleaza glanda tiroida si pe langa asta, contribuie si la functionarea in parametrii normali a sistemului imunitar. In plus, Seleniu Organic ofera un grad de protectie ridicat celulelor impotriva stresului oxidativ si asigura o spermatogeneza normala. Un alt aspect important este ca acest supliment ajuta si la mentinerea sanatatii parului si a unghiilor.

Cod: ntv8471

Seleniu Organic - descriere actiuni benefice

Seleniu Organic, un nutrient esential pentru om, este un oligoelement format din mai mult de doua duzini de seleno-proteine care au un rol critic in metabolismul hormonilor tiroidieni, reproducere, sinteza ADN-ului si in protejarea organismului de stresul oxidativ si infectii.
    
Seleniu Organic contribuie la:
 • stimularea sistemului imunitar;
 • micsorarea glicemiei;
 • previne formarea placilor de aterom pe artere;
 • prevenirea si incetinirea proceselor degenerative de la nivelul articulatiilor;
 • reglarea activitatii glandei tiroide;
 • imbunatatirea fertilitatii la barbati;
 • ameliorarea starii de spirit si reducerea temerilor (antidepresiv si anxiolitic);
 • reducerea tumorilor;
 • protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Indicatii (in baza studiilor stiintifice acceptate international):
 • Seleniul este un element chimic prezent in toate tesuturile corpului nostru, avand concentratia cea mai mare in rinichi, ficat, splina si pancreas.

Cea mai puternica forma de administrare a unei plante medicinale este extractul pulbere. Acesta este sub forma de pulbere fina, obtinuta din extractele alcoolice (sau apoase) printr-un procedeu de atomizare. Aceasta pulbere, un produs complet natural, nu mai contine practic deloc apa, alcool sau celuloza si este asimilata aproape instantaneu de organism. Comparativ cu pulberea din plante, extractul uscat este de peste zece ori mai bogat in principii active si mai puternic, din punct de vedere al proprietatilor farmacodinamice.

Seleniul Organic este obtinut din drojdia-de-bere, fiind asociat in mod natural cu aminoacizi, vitaminele A, B, E, precum si cu multe alte oligoelemenete (Fier, Magneziu, Crom).

Diferenta dintre Seleniul Organic si alte forme de Seleniu:
 • Diferenta intre Seleniul de sinteza si cel organic este foarte mare. In primul rand din punctul de vedere al eficientei terapeutice, Seleniul de sinteza este mult mai greu asimilat de organism si nu are decat o parte dintre efectele antitumorale si stimulente imunitare ale variantei sale organice.
 • Studiile au demonstrat efectele vindecatoare certe numai cu Seleniu Organic (obtinut adesea din drojdie-de-bere). Seleniul Organic este cel care a crescut cantitatea de anticorpi din laptele matern, a activat anumite celule ale sistemului imunitar, a determinat sinteza enzimelor cu rol antioxidant etc.

Deficitul de Seleniu in organism:
 • Deficienta de Seleniu produce schimbari biochimice care predispun persoanele ce sufera de stres la probleme imunitare grave. Lipsa acestui oligoelement este asociata si cu scaderea fertilitatii la barbati si producerea de tiroidite autoimune. In cazurile extreme, lipsa acestui oligoelement produce insuficienta cardiaca cronica si tulburari nervoase grave. De asemenea, deficienta de Seleniu mai contribuie la aparitia: xerodermiei (uscarea pielii), a cataractei, a asteniei, a gripei, a afectiunilor virale afectand in acelasi timp utilizarea vitaminei E de catre organism. Totodata, deficitul de Seleniu poate exacerba deficitul de iod ceea ce duce la cresterea riscului de aparitie a cretinismului la copii.

Beneficiile Seleniului Organic:
 • Seleniul organic este componenta de baza a unor enzime care protejeaza celulele noastre de distrugerile radicalilor liberi din organism, contribuind astfel la mentinerea starii bune de sanatate si tinerete. Seleniul ne protejeaza si impotriva actiunii toxice a unor metale grele, cum sunt plumbul, mercurul si arseniul si este esential in organismul nostru pentru producerea anticorpilor, pe care sistemul imunitar ii foloseste pentru a se apara de virusi, de bacterii, de ciuperci parazite etc. Seleniul intervine in sinteza coenzimei Q10, in reglarea nivelului hormonilor masculini si in buna functionare a prostatei la barbati. Printre actiunile sale, Seleniul este benefic si in prevenirea cataractei si a bolilor de inima.

Seleniu Organic - descrierea amanuntita a compozitiei

 • Drojdie-de-bere uscata si inactivata (Saccharomyces cerevisiae) extract cu 2000ppm Seleniu (furnizand 98mcg Seleniu Organic) 49mg;
 • Drojdie de bere uscata si inactivata (Saccharomyces cerevisiae) 351mg.

Seleniu Organic - descrierea modului de administrare

 • Administrare adulti 1 capsula de 3 ori pe zi.                                   
 • Administrare copii 1 capsula de 2 ori pe zi.                             
 • Aceasta recomandare este una generala, pentru afectiuni acute sau foarte grave puteti mari doza.
 • Precautii si contraindicatii: Supradozarea (mai mult de 6 capsule) poate produce tulburari gastrointestinale, oboseala si iritabilitate.
Producator:
Herbagetica

No posts found

Write a review