0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Tinctura de Sanziene tratament hipertiroidie si noduli tiroidieni 50 ml Dacia Plant preturi ieftine

Tinctura de Sanziene tratament hipertiroidie si noduli tiroidieni 50 ml Dacia Plant

 
9.52 Ron
(9.52 Ron inc tax)
ntv6217
In stock
+
Add to wish list

Tinctura de Sanziene tratament hipertiroidie - descriere amanuntita a produsului

Tinctura de Sanziene (50 ml) este un produs naturist cu actiune reglatoare a activitatii tiroidei, dar si un bun antispastic, diuretic, depurativ si antiseptic urinar pentru organism. Sanzienele, plantele din care este obtinuta aceasta tinctura, sunt renumite in medicina traditionala pentru proprietatile lor benefice de normalizare a activitatii glandei tiroide. Astfel, acestea sunt un remediu minune pentru persoanele care sufera de tulburari in ceea ce priveste functionarea glandei tiroide, precum hipertiroidismul sau hipotiroidismul. Tinctura de Sanziene este un adjuvant ideal in tratamentul celor doua afectiuni mentionate, dar poate fi administrata si in cazul nodulilor tiroidieni sau in paralizia corzilor vocale. Datorita actiunii diuretice pe care o manifesta, Tinctura de Sanziene este un remediu eficient si pentru combaterea afectiunilor aparatului urinar, precum sunt cistitele, pielonefritele sau litiaza urinara. Extern, solutia hidroalcoolica din sanziene poate fi aplicata pentru tratarea afectiunilor dermatologice.

Tinctura de Sanziene tratament hipertiroidie - descrierea actiunilor benefice

Tinctura de Sanziene este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din partile aeriene ale plantei Galium verum, acestea fiind utilizate in medicina traditionala ca adjuvant pentru normalizarea activitatii glandei tiroide.

Dintre produsele vegetale administrate pe cale orala, solutiile hidroalcoolice, precum este si Tinctura de Sanziene, sunt cel mai usor asimilate de catre organism, efectul aparand la scurt timp. In comparatie cu metoda clasica de productie, Dacia Plant foloseste un procedeu de extractie repetata, care permite obtinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.

Tinctura de Sanziene actiuni:
 • Intern: Reglatoare a activitatii tiroidei, sedativa usoara, antispastica, diuretica, depurativa, antiseptica urinara, antireumatica, laxativa, afrodisiaca.
 • Extern: Antiseptica si cicatrizanta.

Tinctura de Sanziene indicatii:
 • Intern: Se utilizeaza ca adjuvant in: hiper si hipotiroidie, noduli tiroidieni, paralizia corzilor vocale, laringite, tumori de laringe, tiroida, paratiroida, nevroze, isterie, afectiuni ale aparatului urinar (cistite, pielonefrite, litiaza urinara), guta, hidropizie, reumatism, impotenta;
 • Extern: Se utilizeaza ca adjuvant in: eczeme si psoriazis.

Tinctura de Sanziene tratament hipertiroidie - descrierea amanuntita a compozitiei

 • Plante: sanziene-galbene (Galium verum)-herba (27%);
 • Solventi: apa, alcool etilic 40% vol.;
 • Raport planta/alcool etilic – 1:3,7;
 • Produsul nu contine conservanti si coloranti artificiali.

Tinctura de Sanziene tratament hipertiroidie - descrierea modului de utilizare

Intern:
 • Adulti: cate o lingurita de tinctura diluata in 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol.

Extern:
 • in eczeme se fac spalaturi cu solutia diluata, obtinuta prin adaugarea unei lingurite de tinctura la 100 ml de apa (jumatate de pahar);
 • in psoriazis se aplica sub forma de comprese, cu solutia diluata obtinuta dupa modul prezentat anterior. Ulterior se poate aplica local o crema cu extract de tataneasa.

Contraindicatii:
 • Datorita continutului de alcool nu se recomanda administrarea in: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica, ciroza hepatica, sarcina si alaptare.
 • Alergie la sanziene, tratamente care nu permit consumul de alcool.

Precautii:
 • Se administreaza cu prudenta la persoanele cu gastrita hiperacida si ulcer gastric si duodenal (datorita continutului in alcool, poate creste aciditatea gastrica).
Producator:
Dacia Plant

No posts found

Write a review