0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Keritogen crema cu uree 30% intens hidratanta reface pielea uscata 50g Herbagen preturi ieftine

Keritogen crema cu uree 30% intens hidratanta reface pielea uscata 50g Herbagen

 
12.73 Ron
(12.73 Ron inc tax)
ntv8427
In stock
+
Add to wish list

Keritogen crema cu uree 30% - descriere amanuntita a produsului

Keritogen crema cu uree 30% are in compozitia sa un ingredient ce ii sporeste calitatile si care face minuni in tratarea problemelor in care pielea are de suferit. Urea este un ingredient activ ce are capacitatea de a spori reinoirea celulara si de a sustine bariera de protectie a pielii. Keritogen crema cu uree 30% este potrivita pentru tratarea zonelor cornoase, a bataturilor sau a zonelor profund exfoliate. In plus, pe langa uree, crema mai are in compozitie si elemente precum ulei de macadamia si ulei de masline, ce vor ajuta la hidratarea si mentinerea unui aspect normal al epidermei.

Cod: ntv8427

Keritogen crema cu uree 30% - descriere actiuni benefice

Keritogen crema cu uree 30% este intens hidratanta pentru tegumente foarte ingrosate. Keritogen contine 30% uree, ingredient activ, lipsit de toxicitate, ce accelereaza reinnoirea celulara si intareste bariera de protectie a pielii.

Concentratia mare de uree face ca produsul sa fie destinat ingrijirii intensive a zonelor puternic deshidratate, cornoase sub forma de placi, bataturi sau descuamari profunde. Crema contine alaturi de uree 30% ulei macadamia si ulei de masline, componente care ajuta in final la indepartarea stratului cornos profund si dobandirea unui aspect normal al epidermei.

Keritogen crema cu uree 30% - descrierea modului de utilizare

  • Se aplica zilnic pe pielea curata, pe zonele cornoase, pana la ameliorare, apoi pentru mentinere se recomanda crema Keritogen emolient cu 10% uree.
  • Nu contine parabeni.
Producator:
Herbagen

No posts found

Write a review