0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Save 13%
Apa de Cocos – bautura energizanta naturala cu efect imunostimulator 1l Unicorn preturi ieftine

Apa de Cocos – bautura energizanta naturala cu efect imunostimulator 1l Unicorn

List price: 25.00 Ron  
23.64 Ron
(23.64 Ron inc tax) You save: 3.31 Ron (13%)
ntv3710
In stock
+
Add to wish list

Descriere amanuntita a bauturii naturale Apa de Cocos

 
Cu efect racoritor si reconfortant asupra intregului organism, Apa de Cocos (1l) recoltata din fructul verde si tanar, este ideala pentru a sustine sportivii care depun efort fizic in timpul antrenamentelor. Datorita continutului redus de calorii, doar 25kcal/330ml, aceasta bautura este utila si in curele de slabire. Bogata in calciu, magneziu, sodiu, potasiu, dar si alti numerosi nutrienti, Apa de Cocos sustine buna functionare a organismului si creste capacitatea corpului in fata efortului fizic. 100% naturala, aceasta bautura nutritiva este ideala pentru hidratare, inclusiv dupa expunerea prelungita la soare. Denumita si Apa Vietii intrucat aduce numeroase beneficii nutritionale, Apa de cocos contribuie la intarirea sistemului imunitar.
 
Cod: ntv3710
 

Actiunile benefice ale bauturii naturale Apa de Cocos

 
•Are efect racoritor si reconfortant asupra corpului !
•Ideala pentru persoane sportive. Apa de cocos este un izotonic natural, contine electroliti, calciu, magneziu, potasiu, sodiu, si alti nutrienti necesari organismului in timpul si dupa efectuarea exercitiilor fizice. Are efectul bauturile sportive dar fara chimicale !
•Hidrateaza de 2 ori mai rapid decat apa – 330 ml de apa de cocos, sunt suficienti pentru recuperarea organismului dupa un antrenament de doua ore sau dupa expunerea acestuia la soare, vara, in timpul caldurilor caniculare.
•Ajuta in slabire eliminand ,, poftele’’ dintre mese cu : Doar 25 calorii/330 ml;
•Apa de cocos este ideala pentru Cocteiluri. Nu este dulce, acida sau cu aroma de fructe. Adaugata in bauturi alcoolice, are un mod placut de a se infuza in amestec, imbogatind discret aroma de baza fara sa o acopere.

No posts found

Write a review