Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Green Sugar Cooking slabeste sanatos cu Indulcitor de Stevie 350 g Laboratoarele Remedia

Green Sugar Cooking slabeste sanatos cu Indulcitor de Stevie 350 g Laboratoarele Remedia

 
43.40 Ron
(43.40 Ron pret cu TVA)
ntv5043
În stoc
+

Descriere amanuntita a suplimentului alimentar cu indulcitor de stevie

Ideal pentru prepararea prajiturilor, checurilor, compoturilor, dulceturilor, inghetatelor sau pentru indulcirea bauturilor, precum ceaiul sau cafeaua, Green Sugar Cooking (350 g) indulcitor de stevie este un produs recomandat atat diabeticilor, cat si persoanelor care urmeaza cure de slabire, fiind o alternativa ideala a zaharului. Green Sugar Cooking indulcitor de stevie nu contine calorii, are un indice glicemic zero si o putere de indulcire egala cu cea a zaharului. Stabil la coacere, fierbere sau congelare, Green Sugar Cooking nu fermenteaza, avand un gust unic si o textura apropiata de cea a zaharului. Green Sugar Cooking este obtinut din extract de Stevia rebaudiana, o planta originara din America de Sud, utilizata din cele mai vechi timpuri pentru proprietatile sale excelente de indulcire.

Actiunile benefice ale suplimentului alimentar cu indulcitor de stevie

Indulcitor de Stevie recomandat persoanelor diabetice in cadrul unei alimentatii echilibrate. Se utilizeaza la fel ca zaharul la prepararea prajiturilor, torturilor, foietajelor, checurilor, compoturilor, dulceturilor, inghetatelor, sucurilor sau pentru indulcirea bauturilor (ceai, cafea), a produselor lactate, a salatelor de fructe. Indulcitor de Stevie este stabil la coacere, fierbere sau congelare. Nu fermenteaza. Indulcitor de Stevie are valoare energetica zero si putere de indulcire egala cu a zaharului.   

Ingredientele incluse in compozitia suplimentului alimentar cu indulcitor de stevie

  • Indulcitor pe baza de rebaudiozida A, din extract uscat din frunze de Stevia (Stevia rebaudiana) si eritritol.

 

Modul de administrare al suplimentului alimentar cu indulcitor de stevie

  • Se utilizeaza la fel ca zaharul la prepararea prajiturilor, torturilor, foietajelor, checurilor, compoturilor, dulceturilor, inghetatelor, sucurilor sau pentru indulcirea bauturilor (ceai, cafea), a produselor lactate, a salatelor de fructe.
  • Este stabil la coacere, fierbere sau congelare.

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie