Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Green Sugar cu stevia, indulcitor natural cu zero calorii 200 stick Laboratoarele Remedia

Green Sugar cu stevia, indulcitor natural cu zero calorii 200 stick Laboratoarele Remedia

 
110.59 Ron
(110.59 Ron pret cu TVA)
ntv5039
În stoc
+

Descriere amanuntita a suplimentului alimentar Green Sugar cu stevia

Green Sugar (200 stick) este un indulcitor natural obtinut din extract de Stevia rebaudiana, o planta originara din Paraguay, folosita atat in scop medicinal, cat si ca indulcitor natural de catre indieni si indigeni. Stick-urile Green Sugar sunt o alternativa naturala la zahar, au o putere de indulcire de peste 300 de ori mai mare decat acesta si nu contin calorii. Green Sugar stick-uri inlocuiesc atat zaharul, cat si indulcitorii sintetici presupusi cu risc cancerigen, fiind indicate cu succes si persoanelor care sufera de diabet zaharat. Green Sugar contribuie activ la stimularea secretiei de insulina, regleaza greutatea organismului si este foarte bun pentru imbunatatirea memoriei si a activitatii cerebrale.

Actiunile benefice ale suplimentului alimentar Green Sugar cu stevia

  • Green Sugar este un brand lansat de Laboratoarele Remedia care defineste primul indulcitor natural, vegetal - extractul de stevie.

Specia de stevie care o contine indulcitor Green Sugar se numeste Stevia Rebaudiana. Stevia Rebaudiana este originara din Paraguay, dar astazi este cultivata in scop comercial si in China, Brazilia, Tailanda, Singapore, Malaezia, Japonia, USA (California). In trecut era folosita ca planta medicinala si indulcitor natural de catre indienii Guarani, indigeni din Paraguay. Planta contine o serie de substante bioactive: vitaminele A si C, fibre alimentare, oligoelemente (zinc, calciu, fosfor, magneziu, crom), precum si steviosida, rebaudiosida, substante care ii imprima puterea de indulcire.

Laboratoarele Remedia importa extractul de stevie de la unul din cei mai mari producatori din lume - Pure Circle UK. Extractul importat - Stevia Rebaudiana 97% -  este de cea mai inalta puritate, gradul de indulcire fiind de 400 de ori mai mare decat cel al zaharului alb.

Green Sugar:

  • continut zero calorii;
  • inlocuieste zaharul si mai ales indulcitorii sintetici presupusi cu risc cancerigen;
  • este de 250-400 de ori mai dulce decat zaharul;
  • foarte bun pentru persoanele care sufera de diabet;
  • se poate utiliza de catre persoanele bolnave de fenilcetonurie (care nu pot metaboliza fenilalanina continuta de aspartam);
  • stimuleaza secretia de insulina;
  • regleaza greutatea organismului;
  • foarte bun pentru imbunatatirea memoriei si activitatii cerebrale.

 

Ingredientele incluse in compozitia suplimentului alimentar Green Sugar cu stevia

  • Zaharul verde - indulcitor natural din extract de Stevia rebaudiana.

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie