0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Green Sugar indulcitor natural pentru o viata sanatoasa 50 stick Laboratoarele Remedia

 
28.53 Ron
(28.53 Ron inc tax)
ntv5041
In stock
+
Add to wish list

Descriere amanuntita a suplimentului alimentar Green Sugar indulcitor natural

Stick-urile Green Sugar indulcitor natural (50 stick) contin zero calorii si nu schimba gustul cafelei, al ceaiului sau al bauturilor preferate, reprezentand alternativa naturala ideala a zaharului. Green Sugar in varianta stick a fost conceput special pentru a fi permanent la indemana, pentru indulcirea bauturilor. Obtinut din extract de stevia, o planta utilizata din cele mai vechi timpuri pentru proprietatile sale de indulcire, Green Sugar indulcitor natural este recomandat atat diabeticilor, cat si persoanelor care urmeaza diete de slabire, intrucat nu contine indice glicemic si nici calorii. Ba mai mult, Green Sugar stimuleaza secretia de insulina si mentine greutatea corporala in limitele normale, avand o putere de indulcire de pana la 300 de ori mai mare fata de cea a zaharului.

Actiunile benefice ale suplimentului alimentar Green Sugar indulcitor natural

Stevia rebaudiana din indulcitor natural este o planta originara din America de Sud. Din cele mai vechi timpuri este utilizata in America de Sud si in Asia pentru proprietatile de indulcire. Studiile efectuate au permis descoperirea Rebaudiozidei A, care este un compus natural al plantei, ce ii confera o putere de indulcire de 300 de ori mai mare ca a zaharului, dar fara calorii. Rebaudiozida A si alte ingrediente de origine naturala confera produsului Green Sugar indulcitor natural un gust unic si o textura apropiata de cea a zaharului. 1 stick de Green Sugar echivalent cu o lingurita de zahar.

Indulcitor natural efecte:

  • zero calorii;
  • zero indice glicemic.

 

Ingredientele incluse in compozitia suplimentului alimentar Green Sugar indulcitor natural

  • Extract din stevia rebaudiana min 2% - 1250 mg.

 

Modul de administrare al suplimentului alimentar Green Sugar indulcitor natural

  • 1-2 stickuri, in diverse bauturi nealcoolice, dupa preferinta, dar nu mai mult de 10 pe zi.
  • In cazul unor afectiuni cronice sau a urmarii unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesar inaintea administrarii acestui produs.
  • A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
  • Nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului.

No posts found

Write a review