Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Green Sugar stevie indulcitor lichid, pentru diabet 50 ml Laboratoarele Remedia

Green Sugar stevie indulcitor lichid, pentru diabet 50 ml Laboratoarele Remedia

 
11.78 Ron
(11.78 Ron pret cu TVA)
ntv5040
În stoc
+

Descriere amanuntita a suplimentului alimentar Green Sugar stevie indulcitor

Green Sugar (50 ml) stevie indulcitor natural sub forma lichida, cu indice glicemic zero si fara calorii, recomandat ca inlocuitor ideal al zaharului. Cu ajutorul a uneia sau doua picaturi de Green Sugar, ceaiului sau cafelei i se asigura o indulcire discreta, naturala, acest produs avand avantajul de a nu modifica gustul bauturilor. Green Sugar stevie indulcitor lichid este obtinut din extract de stevia, o planta cu valoare energetica crescuta, cu o putere de indulcire peste 300 de ori mai mare ca cea a zaharului si care este recomandata, de regula, in diete. Green Sugar poate fi consumat fara probleme si de persoanele care sufera de diabet, intrucat contribuie activ la stimularea secretiei de insulina si la reglarea greutatii corporale.

Actiunile benefice ale suplimentului alimentar Green Sugar stevie indulcitor

Green Sugar stevie indulcitor lichid are, asemenea variantelor sub forma de pudra, tot 0 calorii si 0 indice glicemic, fiind ideal pentru indulcirea bauturilor – calde sau reci – fara a modifica gustul sau aroma acestora. Fiind sub forma lichida, stevie indulcitor, se dizolva foarte repede in lichidul pe care il indulceste si potenteaza gustul acestuia, in special in cazul ceaiurilor.

Ingredientele incluse in compozitia suplimentului alimentar Green Sugar stevie indulcitor

  • Glicerina farmaceutica, apa demineralizata, extract uscat din frunze de Stevia rebaudiana, eritritol.

 

Modul de administrare al suplimentului alimentar Green Sugar stevie indulcitor

  • Copii si adulti, cate 1-4 picaturi.
  • Este recomandat a se folosi la indulcirea bauturilor (limonada, ceai, cafea), a cocktail-urilor alcoolice sau non-alcoolice, a shake-urilor, smoothie-urilor sau a altor bauturi pe baza de produse lactate, a salatelor de fructe etc.
  • Pentru o indulcire discrete se recomanda utilizarea a 1-2 picaturi de Green Sugar lichid.

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie