0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Fibrobar-R pentru diete de slabit combate senzatia de foame 60 g Redis preturi ieftine

Fibrobar-R pentru diete de slabit combate senzatia de foame 60 g Redis

 
2.18 Ron
(2.18 Ron inc tax)
ntv6147
In stock
+
Add to wish list

Fibrobar-R pentru diete de slabit - descriere amanuntita a produsului

Fibrobar-R (60 g) este un supliment alimentar de la Redis, recomandat ca adjuvant in curele de slabire. Baton proteic bogat in fibre vegetale si alti nutrienti esentiali organismului, Fibrobar-R stimuleaza arderea grasimilor, prin reducerea asimilarii acestora si favorizarea eliminarii lor. Mai mult de atat, Fibrobar-R ajuta la reducerea senzatiei de foame, inducand o stare de satietate, fiind ideal pentru a inlocui una dintre mesele zilnice. Suplimentul alimentar Fibrobar-R este un produs 100% vegetal care, pe langa efectul de reducere a greutatii corporale pe care il are, ajuta si la detoxifierea stomacului. Consumat de maxim trei ori pe zi, batonul proteic vegetal este indicat tuturor persoanelor care isi doresc sa slabeasca, dar si celor care tin cure de detoxifiere.

Fibrobar-R pentru diete de slabit - descrierea actiunilor benefice

Fibrobar-R este un baton proteic bogat, din fibre vegetale, cu un rol benefic pentru organism. L-Carnitine stimuleaza arderea grasimii, astfel batonul fiind un produs util in dietele pentru slabit.

Fibrobar-R este un baton proteic bogat, din fibre vegetale, cu un rol benefic pentru organism. L-Carnitina stimuleaza arderea grasimii, batonul fiind astfel un produs util in dietele pentru slabit. Datorita fibrelor se reduce asimilarea grasimilor si se favorizeaza eliminarea lor.

Fibrobar-R combate senzatia de foame si are un efect de detoxifiere a stomacului. Se recomanda consumarea a maxim 2-3 batoane pe zi, un baton de Fibrobar-R putand inlocui una sau mai multe mese, asigurand o parte din necesarul de nutrienti. Cu cat sunt inlocuite mai multe mese, cu atat se va realiza mai repede eliminarea grasimilor. Este 100% vegetal. Produsul este un supliment alimentar probiotic. Fiecare baton are 60 g/278 Kcal(1.162 KJ)

Fibrobar-R combate senzatia de foame si are un efect de detoxifiere a stomacului. Un baton poate inlocui o masa, deoarece asigura si necesarul de nutrienti. Cu cat sunt inlocuite mai multe mese, cu atat se va realiza mai repede eliminarea grasimilor. Fibrobar-R este 100% vegetal. Produsul este un supliment alimentar probiotic. Nerecomandat persoanelor cu diabet.

Fibrobar-R este indicat pentru curele de slabire. Produsul este un supliment alimentar. El nu inlocuieste alimentatia variata. Consumatorul este sfatuit sa se limiteze la dozele recomandate si sa citeasca cu atentie datele inscrise pe eticheta.

Fibrobar-R pentru diete de slabit - descrierea amanuntita a compozitiei

Ingrediente:
 • Fulgi de porumb (26%), ulei de palmier, pudra de cacao, izolat proteic din soia nemodificata genetic (10,19%), fructoza, dextroza, seminte de in (Linum usitatissimum) (4%), tarate de grau (contine gluten) (3,18%), frunze de ceai verde (Camellia sinensis) (2%), L-Carnitin tartrat (1%), lecitina de soia, oxid de magneziu, vitamina C, oxid de zinc;
 • Poate contine urme de lactoza, arahide si ou.

Informatii nutritionale:
 • Calorii - 278 Kcal (1162 KJ);
 • Carbohidrati - 28,63 g;
 • Grasimi vegetale - 13,68 g;
 • Proteine - 10,00 g;
 • Fibre vegetale - 6,13 g;
 • Minerale - 0,75 g;
 • Vitamina C - 36 mg (45% DZR).

Fibrobar-R pentru diete de slabit - descrierea modului de utilizare

 • Se pot consuma 1-3 batoane pe zi.
 • Dupa administrare se recomanda consumarea unui pahar cu apa.
 • Un baton asigura o parte din necesarul zilnic de nutrienti.
 • A nu se dapasi doza zilnica de 3 batoane.
 • Produsul nu trebuie lasat la indemana copiilor si nu se recomanda diabeticilor.
 • A se pastra in locuri ferite de caldura si umezeala.
Producator:
Redis

No posts found

Write a review