0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Indulcitor pudra cu Stevie – pentru diete 75 g Herba Vita

 
22.00 Ron
(22.00 Ron inc tax)
ntv3479
Out-of-stock

Descriere amanuntita a indulcitorului sub forma de pudra cu stevia

Stevia Rebaudiana este un indulcitor natural, recomandat persoanelor care isi doresc sa inlocuiasca zaharina sau zaharul din alimentatie, fie ca vor sa slabeasca, fie ca vor sa previna aparitia diabetului. Stevia este o planta cu putine calorii, recomandata in retete dietetice si in diabet. Aceasta este recomandata ca indulcitor natural si la prepararea compotului de fructe, intrucat nu produce fermentatie, lucru ce permite desertului sa reziste mai mult timp. Indulcitorul pudra cu stevia (75 g) este o alternativa ideala la zahar sau indulcitorii arificiali existenti in comert si care pot afecta grav starea de sanatate a organismului. Intensitatea de dulceata a unei singure lingurite de indulcitor pudra cu stevia corespunde cu aproximativ o lingurita de zahar. Mai mult de atat, indulcitorul pudra cu stevia nu contine indulcitori chimici, fiind un produs non-cariogen, adica nu favorizeaza aparitia cariilor dentare.

Actiunile benefice ale indulcitorului sub forma de pudra cu stevia

Indulcitor pudra pe baza de extract de Stevia.

Intensitatea de dulceata al unei lingurite (0,5 g) de pudra Stevia corespunde cu aproximativ o lingurita de zahar doar numai cu 2 kcal.

Indulcitorul stevia este un edulcorant natural, noncaloric, extras din planta Stevia rebaudiana. Stevia ofera o alternativa 100% naturala pentru indulcitorii chimici. Este non-cariogene (nu produce carii dentare) si nu are nici un fel de gust amar.

Ingredientele incluse in compozitia indulcitorului sub forma de pudra cu stevia

  • maltodextrina, indulcitor rebaudioside A (extras de Stevia rebaudiana) 2%.

Valori nutritive per 100 g/portie:

  • Energie: 1583 kJ/372Kcal/8 kJ/2 Kcal;
  • Proteine: < 0,01 g/<0,1 g;
  • Carbohidrati: 95,1 g/0,5 g din care zaharuri: 7 g/0,04 g;
  • Grasimi: 0,0 g/0,0 g;
  • Fibre: < 0,01 g/< 0,01 g;
  • Sodiu: < 0,03 g/urme.

No posts found

Write a review