Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Protein-R baton proteic si energizant cu vitamine si minerale pentru cresterea masei musculare si a fortei 60 g Redis preturi ieftine

Protein-R baton proteic si energizant cu vitamine si minerale pentru cresterea masei musculare si a fortei 60 g Redis

 
2.18 Ron
(2.18 Ron pret cu TVA)
ntv6151
În stoc
+

Protein-R baton proteic - descriere amanuntita a produsului

Recomandat culturistilor, dar si altor categorii de sportivi, ca suport proteic, batonul Protein-R (60 g) de la Redis este ideal pentru cresterea masei musculare si mentinerea fortei si rezistentei fizice, in timpul antrenamentelor. Alcatuit din ingrediente naturale precum uleiul de palmier, soia, pudra de cacao, fulgi de porumb, lecitina din zoia, zer si vitamina C, batonul proteic Protein-R este alegerea potrivita pentru mineralizarea si vitaminizarea organismului. Protein-R creste nivelul de energie din organism, forta si rezistenta de care au nevoie persoanele care practica sporturi de performanta ori culturism. Suplimentul alimentar are o concentratie proteica mare, fiind ideal pentru a inlocui o masa, constituind echivalentul nutritiv a 85 de grame de carne de vita.

Protein-R baton proteic - descrierea actiunilor benefice

Protein-R este un supliment alimentar cu o concentratie proteica mare si care contine cele mai importante vitamine si minerale. Un baton proteic este echivalentul nutritiv a 85 g carne vita. Batoane cu un gust excelent de ciocolata. Fiecare baton are 60 de grame.

Valoare energetica: 302 Kcal. Protein-R se recomanda culturistilor pentru crestere in masa si forta, cat si altor categorii de sportivi ca suport proteic, vitaminic, energetic si mineral. Nerecomandat persoanelor cu diabet.

Protein-R baton proteic - descrierea amanuntita a compozitiei

Protein R contine:
 • ulei de palmier (22,10%), izolat proteic din soia nemodificata genetic (21,00%), pudra de cacao, fructoza, dextroza, fulgi de porumb, cazeinat de calciu (3%) (contine lactoza), concentrat proteic din zer (3%), lecitina din soia, oxid de magneziu, vitamina C (0,04%), oxid de zinc.

Informatii nutritionale:
 • Calorii - 302 Kcal;
 • Carbohidrati - 25,83 g (din care zaharuri simple - 15,03 g);
 • Proteine - 16,02 g;
 • Grasimi - 14,93 g (acizi grasi saturati - 6,39 g);
 • Minerale - 1,67 g din care: Magneziu - 29 mg (8% DZR), Zinc - 4,8 mg (48% DZR), Vitamina C - 24 mg (30% DZR);
 • Tip proteina: Complex de multi-proteine;
 • Carbohidrati: Carbohidrati + Proteina;
 • Energizante: Energizante - nonstimulante;
 • Vitamine&Minerale: Multiminerale.

Protein-R baton proteic - descrierea modului de utilizare

 • Se recomanda 1-3 batoane pe zi.
Producator:
Redis

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie