Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Aloe Vera gel organic cu efecte calmante 1000 ml Laboratoarele Remedia

Aloe Vera gel organic cu efecte calmante 1000 ml Laboratoarele Remedia

 
44.69 Ron
(44.69 Ron pret cu TVA)
cod ntv1127
În stoc
+

Descriere amanuntita a gelului organic cu aloe vera

Aloe Vera contine peste 200 de componente active, inclusiv vitamine, minerale, aminoacizi, enzime, polizaharide si acizi grasi, astfel incat e folosita pentru o gama larga de remedii. Cea mai mare parte a frunzei de Aloe Vera este umplut cu un gel limpede, care contine aproximativ 99% apa. Gelul de Aloe Vera este o planta cunoscuta pentru efectele sale calmante, foarte eficienta in curatarea tractul digestiv si la imbunatatirea digestiei. De asemenea, Gelul de Aloe Vera are efecte antioxidante, principalul beneficiu este ca acest gel ajunge in interiorul tractului intestinal si absoarbe toxinele, eliminandu-le prin colon. Aloe Vera este, de asemenea, un stimulator imunitar datorita nivelului ridicat de antioxidanti care ajuta la combaterea radicalilor liberi, toxine care grabesc procesul de imbatranire.

 

Actiunile benefice ale gelului organic cu aloe vera

Gelul de Aloe Vera amelioreaza depresiile nervoase, astenia fizica si psihica, normalizeaza metabolismul si detoxifica organismul, stimuleaza regenerarea celulelor, are efect antiviral, antibacterian, antifungic, antiinflamator (util in reumatism, artrite acute si cronice), scade nivelul ridicat al colesterolului din sange.

Substantele continute in gelul de Aloe vera (aminoacizi, polizaharide, compusi fenolici) ii confera acestuia proprietati de tonic general, contribuind la mentinerea starii de sanatate a organismului.

 

Ingredientele incluse in compozitia gelului organic cu aloe vera

Gel de Aloe Vera (cultura organica) 99,7%, Benzoat de sodiu (conservant), Sorbat de potasiu (conservant), Acid citric (regulator de aciditate) - produs de Improve USA.

 

Modul de administrare al gelului organic cu aloe vera

Profilactic: 2 – 3 cure pe an, pe o durata de o luna de zile.

Curativ: cure de maxim 3 luni.

Se administreaza progresiv: se incepe cu o lingura dimineata si seara, inainte de masa cu 30 minute, se bea cu inghitituri mici, tinand mai mult in gura pentru a se face absorbtia. Doza poate ajunge pana la 100 ml/zi, in 2 – 3 prize.

Producator:
Laboratoarele Remedia
folosesc gelul organic cu efecte calmante aproape pentru orice!! Imi calmeaza stomacul cu care am probleme de ceva timp.. Pentru arsuri sau masti hidratante pe care le fac acasa.
Lasa o recenzie