0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Organic Olive Oil - ulei extra virgin de masline origine greceasca Med 500 ml Nutritiv Healthy Living preturi ieftine

Organic Olive Oil - ulei extra virgin de masline origine greceasca Med 500 ml Nutritiv Healthy Living

 
49.05 Ron
(49.05 Ron inc tax)
ntv6496
In stock
+
Add to wish list

Organic Olive Oil - ulei extra virgin descriere amanuntita a produsului

Organic Olive Oil - ulei extra virgin de masline origine greceasca Med 500 ml Nutritiv Healthy Living este un produs naturist recomandat pentru administrare interna, dar care poate fi folosit si extern. Intern, acest produs ofera proprietati nutritionale benefice pentru mentinerea unui organism sanatos. Intre acestea se afla prevenirea aparitiei bolilor de inima, prin scaderea colesterolului, prevenirea aparitiei ulcerului si gastritei, dar si scaderea incidenteia aparitiei calculilor biliari. Consumat in mod regulat, uleiul de masline organic poate preveni si diabetul zaharat, deoarece contine un mineral benefic pentru stabilizarea glicemiei, vanadiul. Organic Olive Oil - ulei extra virgin de masline origine greceasca Med 500 ml Nutritiv Healthy Living poate fi folosit si extern, pentru ingrijirea adecvata a pielii si parului. Pe piele, acest ulei naturist actioneaza ca un puternic hidratant, exfoliant si produs anti-imbatranire. Cat despre podoaba capilara, aceasta va deveni mai stralucitoare dupa aplicarea uleiului de masline pe firele de par.

Cod: ntv705

Organic Olive Oil - ulei extra virgin descrierea amanuntita a compozitiei

Ingrediente/500ml:
  • 100% Ulei de masline extra virgin din Grecia.
  • Provine din agricultura organiza certificata DE-ÖKO-012.

Continut: 500 ml.

Organic Olive Oil - ulei extra virgin descrierea modului de utilizare

  • Nu depasiti doza zilnica recomandata de suplimente alimentare.
  • Ele nu ar trebui sa fie utilizate ca inlocuitor pentru un regim alimentar echilibrat si variat si un stil de viata sanatos.
  • Trebuie sa fie depozitate intr-un loc racoros, uscat, ferit de lumina.
  • A nu se lasa la indemana copiilor mici.

In ceea ce priveste declaratiile cu privire la efectele vitaminelor si mineralelor, facem referire la formulari aprobate ale Autoritatii Europene pentru Siguranta Alimentara ("EFSA"). In ceea ce priveste beneficiile secundare ale plantelor, fructelor, boabelor, ierburilor facem referire la cea mai recenta literatura de specialitate.
Producator:
Nutritiv Healthy

No posts found

Write a review