Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Ulei de Cocos Organic obtinut prin presare la rece pentru uz alimentar si cosmetic 1 kg Paleolit preturi ieftine

Ulei de Cocos Ecologic pentru uz alimentar si cosmetic 1 kg Paleolit

 
32.70 Ron
(32.70 Ron pret cu TVA)
ntv5716
În stoc
+

Ulei de Cocos - descriere amanuntita a produsului

Ulei de cocos (1 kg) este un aliat de nadejde pentru femeile care isi doresc sa aiba o piele frumoasa, catifelata, hidratata si sanatoasa, acest produs avand beneficii uimitoare nu doar pentru frumusetea exterioara a corpului uman, ci si pentru sanatatea interioara a organismului. Ulei de cocos poate fi consumat pentru imbunatatirea digestiei si tratarea ulcerului cauzat de bacteria Helicobacter Pylori, manifestand o actiune antibacteriana si antifungica, datorita acidului lauric pe care il contine. In plus, consumul de ulei de cocos impiedica depunerea pietrelor la rinichi, favorizeaza dizolvarea celor deja existente si imbunatateste functiile renale, fiind de un real ajutor si pentru mentinerea functionarii pancreasului. In cosmetica, ulei de cocos poate fi folosit atat pentru hidratarea pielii uscate, cat si pentru prevenirea aparitiei vergeturilor sau a ridurilor, mentinand pielea tanara, datorita efectelor anti-imbatranire si antioxidante pe care le are. Aplicat pe par, ulei de cocos ajuta la indepartarea matretii si hidrateaza in profunzime firele de par, impiedicand ruperea acestora.

Ulei de Cocos - actiunile benefice ale produsului

Uleiul de cocos este obtinut din presarea la rece a miezului de cocos, uleiul brut se curata continuu pana se dezodorizeaza, pana cand va fi complet curat si lipsit de mirosuri.

Ulei de cocos se poate folosi atat la prajit cat si la gatit, fara a afecta in mod semnificativ gusturile. Uleiul se topeste aprox. la temperatura de 25 de grade, la temperaturi mai scazute acesta are o textura mai solida, tocmai de aceea este destul de cunoscut si sub denumirea de untura. Ulei de cocos este recomandat si pentru diabetici, deoarece furnizeaza energie celulelor chiar si in absenta insulinei.

Ulei de cocos este de origine vegetala, deci nu contine colesterol. In proportie de 92% este compus din acizi grasi saturati mediu. Pe langa faptul ca este comestibil, de asemenea este excelent pentru ingrijirea parului si a pielii. Ulei de cocos datorita structurii moleculare se absoarbe repede in piele, fara a lasa pete in urma. Se absoarbe profund in straturile pielii, intareste tesuturile interne, contribuie la eliminarea tesuturilor epiteliale, lasand astfel pielea mai fina, mai moale. Ulei de cocos reduce si arsurile cauzate de soare.

Ulei de cocos nu trebuie tinut in frigider. Faptul ca temperatura ii poate schimba consistenta (lichid-solid), dar nu afecteaza calitatea uleiului de nuca de cocos.

Ulei de Cocos - ingredientele incluse in compozitia produsului

  • Ulei de nuca de cocos 1000 g (cca. 1070 ml).

Valori nutritionale in 100 g de produs:

  • Energie: 3534.2 kJ/862 kcal;
  • Proteine: 0 g;
  • Grasimi: 100 g (din care acizi grasi saturati: 86 g);
  • Carbohidrati: 0 g;
  • Fibre alimentare: 0 g.
Producator:
Paleolit