0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Ulei de dovleac seminte presat la rece pentru sanatatea prostatei 250ml EDEN preturi ieftine

Ulei de dovleac seminte presat la rece pentru sanatatea prostatei 250ml EDEN

 
31.58 Ron
(31.58 Ron inc tax)
ntv8213
Out-of-stock

Ulei de dovleac - descriere amanuntita a produsului

Ulei de dovleac este un ulei presat la rece, care isi pastreaza gustul si nutrientii in compozitie. Este un adjuvant important pentru sanatate si frumusete. Studiile din ultimii ani au incercat sa reliefeze impactul pe care il are uleiul din seminte de dovleac asupra organismului uman. Consumat cu regularitate in salate, uleiul din seminte de dovleac reduce inflamatiile, acestea fiind o cauza importanta a multor boli din zilele noastre. Ulei de dovleac este benefic pentru sanatatea inimii, avand efectul de a regla colesterolul si tensiunea. Are un bun efect in sanatatea prostatei, intrucat este antiinflamator si calmant. Si femeile cu infectii urinare dese se pot bucura de beneficiile unui Ulei de dovleac, intrucat are efect antibacterian si curator al vezicii urinare si uretrei.

Cod: ntv8213

Ulei de dovleac - descriere actiuni benefice

Ulei de dovleac este printre cele mai puternice vermifuge si detoxifiante naturale, fiind utilizat in trecut pentru vindecarea multor boli, infectioase, nervoase sau cu substrat hormonal.

Ulei de dovleac - descrierea amanuntita a compozitiei

100% ulei seminte de dovleac presat la rece.

Ulei de dovleac - descrierea modului de utilizare

  • Uz extern.
  • Evitati expunerea uleiului la soare sau caldura!
  • Gustul sau caracteristic de nuca il face ideal pentru a da gust cremelor sarate, supelor, sosurilor, dresingurilor pentru salate si chiar pentru paste.
Producator:
Eden

No posts found

Write a review