0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Inflanat Curcumin 95 atenueaza durerea, calmant natural 30 capsule Herbagetica preturi ieftine

Inflanat Curcumin 95 atenueaza durerea, calmant natural 30 capsule Herbagetica

 
25.07 Ron
(25.07 Ron inc tax)
ntv8449
In stock
+
Add to wish list

Inflanat Curcumin 95 - descriere amanuntita a produsului

Inflanat Curcumin 95 este un produs al carui scop este acela de a indeparta inflamatiile fara niciun efect secundar. Fiind un antiinflamator natural, acesta se bazeaza pe ingrediente naturale ale caror beneficii au fost dovedite de-a lungul timpului. Puternicul efect antiinflamator pe care Inflanat Curcumin 95 il are este dat de capacitatea de a inhiba actiunea unor enzime ce stau la originea si la mentinerea pe o perioada semnificativa de timp a inflamatiei. In plus, acest produs stimuleaza producerea de cortizol ce are acelasi rol, si anume, de a calma inflamatia. Nu in ultimul rand, Inflanat Curcumin 95 sustine sistemul respirator, calmeaza tusea si febra, pastreaza functionarea normala a mucoasei stomacului si intareste sistemul imunitar.

Cod: ntv8449

 

Inflanat Curcumin 95 - descriere actiuni benefice

Inflanat Curcumin 95 are o formula unica, intensa cu 6 extracte standardizate din cele mai recunoscute plante pentru actiunea lor antiinflamatoare, antioxidanta, antibacteriana si antivirala. Inflamatia are un rol major in dezvoltarea celor mai multe afectiuni (artrita, Alzheimer, diabet), insa datorita formulei unice si intense din Inflanat Curcumin95 aceste afectiuni pot fi preintampinate si tratate.

Inflanat Curcumin 95 actiuni:

 • imunostimulator;
 • atenueaza durerea;
 • sustine sistemul respirator;
 • mentine integritatea si functionarea normala a mucoasei stomacului;
 • combate starea de astenie fizica si psihica;
 • detoxifiant.


Boswellia serrata - Adjuvant in afectiunile respiratorii prin combaterea tusei, a durerilor din zona pieptului determinate de efortul de tuse, febra, stare de astenie fizica si psihica.

Salcie alba (Salix alba) - Acest extract are un puternic efect antibacterian fiind utilizat in ameliorarea infectiilor si iritatiilor de piele.

Ghimbir (Zingiber officinale) - Sunt binecunoscute proprietatile antivirale si antibacteriene ale ghimbirului. Pe langa aceste proprietati, sucul cristalizat pulbere are numeroase beneficii: tratarea tulburarilor respiratorii (eliminarea mucozitatilor depuse pe plamani), prevenirea vertijului, combaterea efectelor chimioterapiei, imbunatatirea diurezei si a circulatiei sanguine.

Curcumin95 C3 complex (Curcuma longa) - complet lipsit de efecte adverse. Efectul extractului de Curcumin95 C3 complex este dat de capacitatea sa de a inhiba activitatea unor enzime care joaca un rol important in producerea si mentinerea inflamatiei la nivel cronic. Totodata, stimuleaza crearea de cortizol care inlatura inflamatia. Curcumin95 C3 complex are capacitatea de a regla numerosi factori: citokine, kinaze proteice, molecule de adeziune, molecule redox si enzimele cauzatoare de inflamatii. La nivel molecular, s-a demonstrat efectul curcuminoidelor asupra blocarii factorului nuclear NF-KappaB (NFkB), un factor de transcriere care intervine in prima linie de aparare contra bolilor infectioase si stresului celular.     

Mult timp s-a crezut ca inflamatiile fac parte din procesul de vindecare pentru anumite boli. S-a demonstrat insa ca acest lucru este partial valabil. Majoritatea bolilor degenerative deriva din inflamatii cronice. Astazi, studiul inflamatiilor a evoluat de la analiza tesuturilor la studiul la nivel nuclear. Factorul nuclear NF-KappaB este principalul mod de a „ajusta” acest efect inflamator si astfel de a lupta impotriva bolilor.

Compusii naturali extrasi din Curcumin95 C3 complex inhiba factorul NF-kB.

Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) - Aceasta este considerata planta imunitatii. Extractul din radacini are actiune expectoranta, antispastica, diuretica, estrogena, antialgica si antiinflamatoare.

Piper negru (Piper nigrum) extract standardizat cu 5% piperina - Piperina este cunoscuta pentru proprietatile sale antioxidante si antiinflamatoare. Aceasta stimuleaza sistemul imunitar, contribuie la detoxifierea ficatului, accelereaza arderile de grasimi si este adjuvant in indigestie. Piperina potenteaza actiunea Curcumin95 C3 complex marindu-i biodisponibilitatea in organism cu peste 2000%.

Inflanat Curcumin 95 - descrierea amanuntita a compozitiei

 • Boswellia serrata extract standardizat cu 70% acizi boswellici 88mg;
 • Salcie (Salix alba) extract standardizat cu 25% salicina 78 mg;
 • Ghimbir (Zingiber officinale) pulbere 68 mg;
 • Curcumin95 C3 complex (Curcuma longa) extract 64:1 standardizat cu 95% curcuminoide 58 mg.
 • Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) extract standardizat cu 12% glicirizina 20 mg;  
 • Piper (Piper nigrum) extract standardizat cu 5% piperina  10 mg.

 

Inflanat Curcumin 95 - descrierea modului de administrare

 • Administrare cate 2-3 capsule pe zi.                                 
 • Aceasta recomandare este una generala, pentru afectiuni acute sau foarte grave puteti mari doza.
 • A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza.
 • Nu se administreaza persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre componentii produsului.
Producator:
Herbagetica

No posts found

Write a review