Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Salvati 13%
Glucose Optimizer stimuleaza productia de insulina 120 tablete Secom preturi ieftine

Glucose Optimizer stimuleaza productia de insulina 120 tablete Secom

Lista de prețuri: 138.00 Ron  
130.80 Ron
(130.80 Ron pret cu TVA) câștigați: 18.00 Ron (13%)
ntv1202
În afara stocului

Descriere amanuntita a suplimentului nutritiv Glucose Optimizer Secom

Glucose Optimizer este un supliment natural nutritiv compus dintr-o asociere de vitamine, minerale, antioxidanti si extracte din plante care contribuie la mentinerea nivelului optim de glucoza in sange. Acest remediu naturist are capacitatea de a stimula productia de insulina si de a reduce absorbtia glucozei la nivel intestinal. Glucose Optimizer este un adjuvant pentru eliminarea complicatiilor ce pot aparea din cauza concentratiei crescute de glucoza in sange, cum ar fi paresteziile, crampele, cresterea masei de grasime, transpiratiile sau oboseala. O actiune benefica pe care o indeplineste produsul naturist este aceea de reglare a tensiunii arteriale. Persoanele care sufera de diabet trebuie sa consulte un medic de specialitate inainte sa consume acest supliment nutritiv.

Cod: ntv1202

Actiunile benefice ale suplimentului nutritiv Glucose Optimizer Secom

Recomadari:
  • reglarea si mentinerea concentratiilor normale de glucoza din sange:

- stimuleaza productia endogena de insulina;
- imbunatateste sensibilitatea receptorilor celulari insulinici;
- reduce actiunea insulinazei (enzima care inactiveaza insulina);
- reduce absorbtia glucozei la nivel intestinal;
- reduce gluconeogeneza, glicogenoliza, stimuleaza glicoliza;
- reduce „pofta de dulce”;

  • reducerea complicatiilor date de cresterea concentratiei de glucoza din sange:
- neurologice (de ex.: parestezii, hiperestezii cutanate, dureri, mialgii, crampe, motilitate gastrointestinala redusa, tulburari de coordonare, cresterea masei de grasime si scaderea masei musculare, transpiratii la nivelul toracelui, fetei, cefei) reduce acumularea intracelulara de sorbitol si mentine nivelul acetilcolinei;
- micro si macrovasculare (de ex.: afectarea circulatiei retiniene, “piciorul diabetic”): reduce produsii finali de glicozilare avansata;
- renale (de ex.: cresterea glucozei si albuminei in urina);
- deficit de vitamine si minerale;
- oboseala: stimuleaza metabolismul energetic celular;
- obezitate: stimuleaza metabolismul lipidic – efect lipotropic;

  • regleaza tensiunea arteriala:
- relaxeaza peretele vascular: reduce nivelul enzimei de conversie a angiotensinei (ACE);
- creste sinteza de oxid nitric;
- stabilizeaza placa de aterom.

 

Ingredientele incluse in compozitia suplimentului nutritiv Glucose Optimizer

  • combinatie sinergica de 19 vitamine, minerale, antioxidanti si extracte din plante, pentru eficienta sporita;
  • contine extract patentat Glycostat cu efect insulina, Glycostat este marca patentata de Glykon Technologies Group, LLC.

 

Glucose Optimizer de la Secom, remediu natural pentru diabet

Secom este o companie romaneasca ce aduce bolnavilor multiple remedii naturale care sa ii sustina la nevoie. Printre remediile naturiste de la Secom se numara si Glucose Optimizer, un remediu natural pentru diabet si obezitate.

Orice afectiune, aceeasi solutie: Secom

Portofoliul Secom cuprinde o gama variate de produse, menite sa sprijine bolnavii de orice fel. Vitamine si minerale extracte din plante, ciuperci medicinale, enzime, probiotice, suplimente naturale pentru divserse afectiuni, creme medicinale, suplimente pentru copii sunt doar cateva dintre produsele comercializate de Secom. Eficienta Secom se certifica in urmatoarele date: 13 ani de experienta stiintifica si peste 12.000 de pacienti multumiti.

Diabetul zaharat, una dintre afectiunile ce isi are leacul la Secom

Aproximativ 2 milioane de romani au fost inregistrati in 2014 ca bolnavi de diabet zaharat. Acest procent de 11,6% din populatia tarii este unul ingrijorator, mai ales ca statisticile arata o crestere a bolnavilor de la o zi la alta, iar printre factorii determinanti se numara ereditatea. Observam ca diabetul zaharat devine o problema din ce in ce mai serioasa a secolului 21, mai ales ca vine la pachet cu o serie de alte probleme de sanatate: obezitate, dureri articulare, tulburari renale, probleme neurologice, deficit de vitamine si minerale, probleme de vedere, dereglari ale tensiunii arteriale etc.

Glucose Optimizer este un supliment natural nutritiv ce poate fi administrat bolnavilor de diabet. Glucose Optimizer de la Secom are rolul de a stimula productia de insulina si de a reduce capacitatea de absorbtie a glucozei la nivelul intestinelor. Secom, prin suplimentul Glucose Optimizer, vine in ajutorul tuturor bolnavilor de diabet zaharat care doresc sa aiba o viata normala si sa elimine complicatiile ce apar odata cu boala.

Printre cele mai importante substante care lupta cu diabetul zaharat sunt acidul alfa lipoic si resveratrolul. Acestea reduc pofta de dulce, regleaza nivelul de glucoza si tensiunea arteriala, stabilizeaza functiile neurlogice si cele renale. Se va imbunatati, in acelasi timp, sensibilitatea receptorilor celulari insulinici.

Producator:
Secom
Am primit produsul imediat in 24h. Multumesc si pentru surpriza dulce din pachet! Continuati tot asa :)
Lasa o recenzie