Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Ceai de hibiscus pentru relaxare si regenerare 50g Dacia Plant

Ceai de hibiscus pentru relaxare si regenerare 50g Dacia Plant

 
3.92 Ron
(3.92 Ron pret cu TVA)
ntv922
În stoc
+

Descrierea amanuntita a ceaiului de hibiscus

Ceai din flori de hibiscus pentru relaxarea organismului, cu efect diuretic, antioxidant si beneficii medicinale. Datorita proprietatilor terapeutice, acesta este recomandat pentru reducerea colesterolului, scaderea tensiunii arteriale, depresie, raceala si afectiuni renale. Ceaiul de hibiscus ajuta la pierderea in greutate, prin reducerea absorbtiei de carbohidrati, fiind un bun supliment pentru cei care doresc sa slabeasca.

Cod: ntv922

Actiunile benefice ale ceaiului de hibiscus

Hibiscus este o planta care face parte din familia Malvaceae, fiind originara de la tropice. Florile, de o frumusete luxurianta, au fost utilizate de-alungul timpului, in special in medicina populara orientala, sub forma de ceaiuri aromate, cu un puternic efect relaxant si racoritor, in tratarea afectiunilor renale si digestive. In Malaezia, se foloseste sucul proaspat obtinut din calicele plantei, datorita continutului ridicat in vitamina C si antocianozide, iar in Caraibe, bautura obtinuta din fructele proaspete este nelipsita in cadrul sarbatorilor de Craciun.

Contribuie la

- mentinerea tensiunii arteriale in limite normale

- eliminarea lichidelor retinute in exces in corp

- mentinerea sanatatii aparatului respirator

- protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Precautii: In doze mari are efect de reducere a fertilitatii. 

Contraindicatii: Alaptare, alergie la hibiscus.

Ingredientele incluse in compozitia ceaiului de hibiscus

Hibiscus (Hibiscus sabdariffa), flori.

Modul de administrare al ceaiului de hibiscus

INTERN:

- pulbere - planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 min., dupa care se inghite cu apa.

- macerat la rece - se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 min. inainte de mese.

- infuzie - se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 min. la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 min. inainte de mese.

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie