0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Ceai de Muguri de Plop tratament bronsita, laringita, traheita 50 g Plafar preturi ieftine

Ceai de Muguri de Plop tratament bronsita, laringita, traheita 50 g Plafar

 
4.36 Ron
(4.36 Ron inc tax)
ntv6244
In stock
+
Add to wish list

Ceai de Muguri de Plop - descriere amanuntita a produsului

Ceaiul de Muguri de Plop (50 g) de la Plafar este un produs naturist recomandat a fi preparat sub forma de infuzii, si apoi consumat pentru tratarea afectiunilor cailor respiratorii, precum si a bolilor care ataca aparatul urinar. Mugurii de plop sunt renumiti in medicina naturista pentru virtutile terapeutice pe care le ofera in tratamentul bronsitelor acute si cronice, dar si a astmului bronsic sau a tuselor de diferite etiologii. Mugurii de plop au efecte expectorante si fluidizante a secretiilor bronsice, iar proprietatile lor antivirale, antiseptice si imunostimulatoare ajuta organismul sa depaseasca laringitele, traheitele si afectiunile aparatului urinar. Ceaiul de Muguri de Plop este asadar un remediu minune pentru combaterea afectiunilor respiratorii, dar si a celor urinare precum sunt cistitele sau infectiile renale.

Ceai de Muguri de Plop - descrierea actiunilor benefice

Ceai de Muguri de Plop actiune:
  • antiseptic al cailor respiratorii si urinare, diuretica, expectoranta, astringenta, cicatrizanta.

Ceai de Muguri de Plop utilizare:
  • in mod traditional in bronsite, laringite, traheite, afectiuni ale aparatului urinar, tuse.

Legenda:
  • In traditia crestina se spune ca din lemn de plop a fost facuta crucea Mantuitorului, pe care a purtat-o pe drumul Golgotei. Frunzele plopului tremura si astazi cand isi amintesc de acea crucificare.
  • Potrivit unei legende din Grecia antica, Hercule a purtat o coroana din frunze de plop dupa ce l-a eliberat pe Cerber, dulaul iadului, din imparatia lui Hades " zeul mortii. Se considera ca una din fetele frunzelor ar fi mai intunecata datorita fumului si cenusii care s-a depus la trecerea prin iadul lui Hades. In traditiile vechi, plopul era utilizat in ritualuri magice, insotind omul prin calatoriile astrale spre cealalta lume. De aceea, anticii confectionau scuturi din lemn de plop, deoarece il considerau un bun protector impotriva ranilor mortale.
  • Magicienii utilizau muguri de plop in ritualuri pentru dobandirea succesului in viata si in lupte, pentru protectia contra farmecelor. Mugurii s-ar gasi sub semnul lui Zeus, cel mai slavit dintre zei, avand virtutea de a conferi oamenilor vitejie, putere si spirit de invingator.
  • In Irlanda, muguri de plop erau considerati ca simbol al vietii vesnice si se foloseau in ritualurile funerare, pentru a arata ca moartea nu era sfarsitul vietii.

Ceai de Muguri de Plop - descrierea amanuntita a compozitiei

  • Muguri de plop - Populus nigra L., fam. Salicaceae.

Ceai de Muguri de Plop - descrierea modului de utilizare

Mod de preparare:
  • Infuzie.
  • Se toarna o cana de apa clocotita peste 1 lingurita produs, se acopera 10-15 minute, se strecoara si se consuma la temperatura camerei.

Mod de administrare:
  • 1-2 cani/zi, in mai multe reprize.
Producator:
Plafar

No posts found

Write a review