0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Ceai de papadie pentru digestie si tranzit 50 g Dacia Plant

 
4.36 Ron
(4.36 Ron inc tax)
ntv1020
In stock
+
Add to wish list

Descrierea amanuntita a ceaiului de papadie

Ceaiul de papadie este folosit pentru mai multe afectiuni: pierderea poftei de mancare, afectiuni ale stomacului, gaze intestinale, calculi biliari, dureri articulare, dureri musculare, eczeme si vanatai. Papadia este, de asemenea, utilizata in cresterea productiei de urina si drept laxativ pentru cresterea tranzitului intestinal. De asemenea, este folosit ca tonic pentru piele, sange si ca tonic digestiv. Papadia este bogata in Vitamina C, fibre, potasiu, fier, calciu, magneziu, zinc si fosfor. Papadia contine, de asemenea, mai multe proteine decat spanacul. Acesta planta a fost folosita de mii de ani de oameni din toata lumea pentru a trata anemia, scorbutul, probleme ale pielii, boli de sange si depresia. Ca diuretic, ceaiul de papadie stimuleaza urinarea si scade tensiunea arteriala. 

Cod: ntv1020

Actiunile benefice ale ceaiului de papadie

Papadia face parte din familia Asteraceae, fiind o planta erbacee, perena, cu o tulpina cilindrica, goala in interior, fara noduri, terminata cu o inflorescenta. Frunzele sunt lanceolate, cu marginea inegal scobita, iar florile mari si galbene se inchid seara si se deschid dimineata. Originara din Europa si Asia, papadia este o planta cunoscuta si folosita de mii de ani pentru tratarea diferitelor boli. Astfel, medicina traditionala araba o utilizeaza pentru tratarea afectiunilor ficatului si splinei, iar in medicina traditionala chineza este asociata cu alte plante pentru tratamentul hepatitei. Se mai numeste crestatea, floarea-broastei, flori galbene, laptuca, lilicea etc.

Contribuie la

- producerea si eliminarea bilei;

- normalizarea secretiilor digestive: gastrice, pancreatice si intestinale;

- cresterea poftei de mancare;

- eliminarea lichidelor retinute in exces in corp;

- accelerarea tranzitului intestinal;

- detoxifierea organismului;

- protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Precautii

Reactii Adverse:hiperaciditate gastrica.

Contraindicatii: alergie la papadie.

Ingredientele incluse in compozitia ceaiului de papadie

Papadie (Taraxacum officinale) - frunze.

Modul de administrare al ceaiului de papadie

Intern:

- pulbere – planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 min., dupa care se inghite cu apa.

- macerat la rece – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 2-3 cani cu macerat pe zi, cu 30 min. inainte de mese.

- infuzie – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 min. la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 2-3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 min. inainte de mese.

 

No posts found

Write a review