Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Biovit Ceai de Slabit cu Lamaie, elimina retentia de apa, efect laxativ 20 doze Naturavit preturi ieftine

Biovit Ceai de Slabit cu Lamaie, elimina retentia de apa, efect laxativ 20 doze Naturavit

 
3.82 Ron
(3.82 Ron pret cu TVA)
ntv6094
În afara stocului

Biovit Ceai de Slabit cu Lamaie - descriere amanuntita a produsului

Curele de slabire cu ceaiuri sunt foarte benefice pentru organismul uman, intrucat, pe langa ca favorizeaza scaderea in greutate, ajuta si la purificarea organismului, prin stimularea eliminarii toxinelor acumulate in corp. Printre cele mai cunoscute ceaiuri de slabit din medicina naturista se afla ceaiul de soc, ceaiul de menta, ceaiul verde, ceaiul de lamaie si ceaiul negru. Biovit Ceai de slabit cu Lamaie (20 DZ) de la Naturavit este un produs eficient pentru persoanele care isi doresc sa ajunga la silueta mult visata. Consumul ceaiului de lamaie favorizeaza transpiratia si eliminarea kilogramelor nedorite, insa ofera si o detoxifiere completa organismului. Benefic in principal pentru eliminarea surplusului de grasime, Biovit Ceai de slabit cu Lamaie are un efect laxativ, grabeste tranzitul intestinal si elimina excesul de apa din organism, favorizand totodata arderile.

Biovit Ceai de Slabit cu Lamaie - descrierea actiunilor benefice

Ceai de slabit reprezinta un element eficient in procesul de slabire. Ceai de slabit are un efect laxativ grabind tranzitul intestinal, elimina excesul de apa din organism si favorizeaza arderile. Ceai de slabit alaturi de o alimentatie corecta si exercitii este un aliat de incredere in lupta cu kilogramele.

Biovit Ceai de Slabit cu Lamaie - descrierea amanuntita a compozitiei

  • Fructe de mar, de macese si de soc (Malus domestica, Rosa Canina, Sambucus nigra), Flori de hibiscus (Hibiscus sabdariffa), Frunze de sena (Cassia angustifolia), Arome, Acid citric, Coaja de lamaie (Citrus limon).

Biovit Ceai de Slabit cu Lamaie - descrierea modului de utilizare

  • 2 cani pe zi, dimineata si seara, neindulcit si neasociat cu alimentatia.
  • Daca efectul laxativ este prea intens, se reduce doza la 1 cana pe zi sau la 2 zile, seara, in functie de toleranta digestiva a persoanei.
  • Nu se recomanda o cura mai lunga de 4 saptamani.
Producator:
Naturavit

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie