0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Ceai Antiadipos cu Ginseng – ceai pentru slabit, reduce celulita 30 doze Minerva preturi ieftine

Ceai Antiadipos cu Ginseng – ceai pentru slabit, reduce celulita 30 doze Minerva

 
8.72 Ron
(8.72 Ron inc tax)
ntv6160
Out-of-stock

Ceai Antiadipos cu Ginseng - descriere amanuntita a produsului

Ceai Antiadipos cu Ginseng (30 DZ) de Minerva este un produs natural pentru slabit, recomandat tuturor persoanelor care vor sa ajunga la silueta mult dorita. Ceaiul Antiadipos cu Ginseng actioneaza in organism pentru combaterea si prevenirea obezitatii, prin reglarea digestiei si a metabolismului, dar si prin reducerea nivelului de grasimi in sange. Bun tonic, reconfortant, detoxifiant si antioxidant, Ceaiul Antiadipos cu Ginseng ajuta organismul sa se mentina sanatos, „eliberandu-l” de un nivel ridicat de zahar si grasimi, care nu fac decat sa creasca riscul aparitiei bolilor cardiovasculare. Ceai Antiadipos cu Ginseng contine atat ginseng, cat si frunze de lotus, frunze de dud, nalba si ceai verde, un ingredient renumit pentru efectul sau antioxidant. Prin continutul de ginseng pe care il are, ceaiul antiadipos ajuta si la cresterea rezistentei organismului in fata atacului virusurilor, dar si la reducerea starilor de stres si surmenaj.

Ceai Antiadipos cu Ginseng - descrierea actiunilor benefice

Ceai Antiadipos cu Ginseng este un produs din ginseng, frunze de lotus, Malva Verticillata, ceai verde, frunze de dud, nalba.

Principalele actiuni Ceai Antiadipos cu Ginseng:
 • Combaterea obezitatii si celulitei, scaderea greutatii corporale;
 • Reglarea digestiei si metabolismului;
 • Accelerarea tranzitului intestinal si combaterea constipatiei;
 • Reducerea nivelului grasimilor din sange  (scade colesterolul);
 • Scaderea glicemiei (nivelul zaharului din singe);
 • Are efect tonic, reconfortant, detoxifiant si antioxidant datorita ceaiului verde;
 • Datorita ginsengului creste rezistenta organismului, reduce stresul si oboseala.

Recomandari Ceai Antiadipos cu Ginseng:
 • Celulita, constipatie, exces ponderal.

Ceai Antiadipos cu Ginseng - descrierea amanuntita a compozitiei

Denumit si „radacina vietii” Ginsengul este una dintre cele mai pretioase plante din lume. Istoria lui incepe cu utilizarea radacinilor de catre populatiile primitive, apoi cu multimilenara medicina traditionala chineza. Este o specie perena, din familia Araliaceae, specifica zonelor impadurite din munti si dealuri inalte. Frunzele sint lung petiolate, compuse din cinci foliole si ascutite la virf. Tulpina florifera se formeaza de obicei dupa al 4-lea an de vegetatie, iar radacina ajunge la maturitate dupa cinci, sase, zece ani cind are aspectul asemanator corpului omenesc – “radacina vietii “. Este raspindit incepind din peninsula Coreea pina in nordul Chinei. In prezent este cultivat intensiv in China, Coreea, Japonia si Rusia.

Denumirea in limba chineza este “Ren Shen“ avind semnificatia “radacina - om”, iar in coreeana se numeste “Sam”. In Europa, respectiv in Franta, prima semnalare a ginsengului a fost facuta de calugarul iezuit Jartoux, intr-o scrisoare adresata procurorului general al misiunii franceze din Pekin in anul 1711.Jartoux a descris si desenat cu precizie planta semnalind proprietatile ei ca remediu pentru epuizarile fizice si intelectuale, in afectiuni pulmonare, antivomitiv, tonic gastric, “fortifiant al spiritului vita”, stimulent limfatic, impotriva vertijului si pentru prelungirea vietii celor in virsta.

Panax Ginseng este oficial in farmacopeile nationale din Austria, China, Franta, Germania, Japonia, Elvetia si Rusia. Este pe larg descris in monografiile OMS si alte tratate stiintifice. Putine plante medicinale au o literatura stiintifica atit de bogata ca aceasta specie.

Compozitie chimica:
 • Compusii activi chimic din radacinile de cel putin cinci ani de vegetatie, contin un amestec complex de saponozide triterpenice cunoscute sub denumirea de ginsenozide. Cele mai importante au fost denumite codificat Rb1, Rb2, Rb3, Rc si Rd derivati ai protopanaxadiolului, iar Re, Rf, Rg1, Rg2, si Rh1 derivati ai protopanaxatriolului.Pina in prezent au fost identificate si caracterizate 30 ginsenozide.Radacinile mai contin polizaharide complexe, polipeptide, vitamine in special din grupul B, saruri minerale si oligoelemente.

Actiune asupra sistemului nervos central si periferic:
 • Experimental extractele selective de Panax Ginseng prelungesc vitalitatea neuronilor cultivati „in vitro”, actiunea fiind specifica ginsenozidului Rb1; „in vivo” s-a demonstrat ca saponozidele triterpenice din radacinile plantei, previn cresterea temperaturii corporale si concentratia intracerebrala a corticosteroizilor in timpul stresului la caldura.Tot experimental s-a demonstrat ca in conditii de stress ginsengul are actiune antagonista, prin reducerea continutului de serotonina si noradrenalina in tesuturile cerebrale.

Actiune antiamnezica:
 • Preparatele standardizate de Panax Ginseng sint antagoniste deficientelor de memorie recenta, specifica persoanelor in virsta, dar si memoriei vechi induse de scopolamina, si amneziei (pierderea memoriei) datorate ischemiei cerebrale. Cercetari recente (1997) au pus in evidenta efectele stimulatoare ale ginsenozidelor asupra colin-acetiltransferazei, enzima,care potenteaza pe “termen lung” mecanismele electrochimice care permit ameliorarea memoriei. Asupra neuronilor, ginsenozidele au o remarcabila actiune de protectie si potentare care explica efectele asupra imbatrinirii cerebrale. Aceste efecte sint evidente in special pentru ginsenozidele Rb1.

Actiune adaptogena si marirea randamentului fizic si mental:
 • Mecanismul actiunii adaptogene pare a fi de natura neuroendocrina. Un studiu clinic recent (1996) a confirmat actiunea preparatelor pe baza de Panax Ginseng asupra ameliorarii calitatii vietii pe 265 pacienti, ca fiind superioara altor suplimente alimentare utilizate in prezent. Un alt studiu clinic a aratat ca un supliment dietetic pe baza de Panax Ginseng creste semnificativ capacitatea de efort la oamenii sanatosi, activi. Datorita acestor actiuni produsele din Ginseng sint folosite in medicina occidentala pentru capacitatea adaptogenica, ca tonic energetic si stimulant al fuctiilor cognitive, in special in situatiile de activitate mentala si fizica. Fara a fi doping este indicat si sportivilor de performanta.

Actiune imunostimulanta:
 • Ginsenozida Rg1 restabileste functia imunitara dupa ce aceasta a fost compromisa prin tratament cu ciclofosfamide.Acest lucru a fost demonstrat printr-un studiu clinic pe un grup de voluntari sanatosi concluzia fiind o crestere semnificativa a hemostazei, a activitatii fagocitare a limfocitelor totale, a limfocitelor T4 (ajutatoare) si T8 (supresoare) precum si asupra activitatii celulelor NK (natural killer) adica ucigase.

Actiune asupra fenomenelor de imbatranire:
 • Preparatele pe baza de Panax Ginseng ca atare, sau in combinatie cu alte plante medicinale si in mod special cu Ginkgo Biloba, incetinesc fenomenele de imbatrinire, ca urmare a actiunilor imunostimulante si a actiunilor de imbunatatire a memoriei.Administrarea zilnica de saponozide, la persoane de virsta medie/avansata are ca rezultat imbunatatirea memoriei, cresterea functiei imunitare, imbunatatirea activitatii circulatorii, reducerea numarului crizelor de Angina pectorala si a extrasistolelor ventriculare. S-a mai constatat ca ginsenozida Rb1 are o influenta pozitiva prin intirzierea proceselor de imbatrinire a celulelor neuronale.

Actiuni hipoglicemianta:
 • Mai multi cercetatori au descris actiunea similara insulinei a preparatelor pe baza de Ginseng. Prin inhibarea lipolizei induse de adrenalina si stimularea lipogenezei plecind de la glucoza.In special ginsenozidul Rg1 are actiune hipoglicemianta. Transportul intrahepatocitar al glucozei este mult crescut in prezenta ginsenozidelor, sugerind ca acestea actioneaza semnificativ asupra membranei celulare a hepatocitelor prin proteinele transportoare de glucoza. De asemenea unele polipeptide din Panax Ginseng au actiune hipoglicemianta si de stimulare a sintezei glicogenului hepatic. Polizaharidele printre altele stimuleaza fosforilarea oxidativa a glucozei, marind utilizarea glucidelor, respectiv a lipidelor. Eficienta terapeutica complementara a preparatelor pe baza de Ginseng a fost demonstrata clinic pe pacienti diabetici de tip II.

Alte actiuni:
 • Pe langa efectele enumerate mai sus, produsele din Ginseng, datorita polizaharidelor GL2 si GL4 pot preveni formarea leziunilor in ulcerul gastric (reiese din rezultatele unor studii experimentale);
 • Ginsenozidele Rb1 si Rg1 au o actiune remarcabila asupra radicalilor liberi, fiind utile ca antioxidanti;
 • In fine s-a mai semnalat si o actiune impotriva impotentei masculine prin producerea de nitrozizi in corpii cavernosi;
 • Organizatia F.D.A. (Food and Drug Administration) din SUA considera produsele pe baza de Panax Ginseng de buna calitate ca fiind sigure si fara reactii adverse. Numai la doze excesive pot aparea stari de agitatie si insomnie la unele persoane mai sensibile.

Ceai Antiadipos cu Ginseng - descrierea modului de utilizare

Preparare:
 • Se fierbe un plic in 200 ml apa, 4-10 minute.
 • Se recomanda a se bea seara din cauza efectului laxativ.
Observatie:
 • Unele persoane pot avea, uneori, deranjamente intestinale.
 • Aceasta inseamna ca ceaiul este eficient.
Producator:
Minerva

No posts found

Write a review