0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Ceai de Slabit natural pe baza de plante, pentru cura de slabire 20 doze Naturavit preturi ieftine

Ceai de Slabit natural pe baza de plante, pentru cura de slabire 20 doze Naturavit

 
4.36 Ron
(4.36 Ron inc tax)
ntv6098
In stock
+
Add to wish list

Ceai de Slabit natural pe baza de plante - descriere amanuntita a produsului

Ceai de slabit (20 DZ) produs de Naturavit este alegerea potrivita pentru eliminarea kilogramelor nedorite, o problema cu care se confrunta mai cu seama femeile care viseaza sa ajunga la silueta dorita. Alcatuit din leustean, menta, varga de aur, sena, hibiscus si ceai negru, Ceai de slabit ajuta la reducerea surplusului de kilograme si mentine greutatea corporala in limitele normale. Ceaiul de slabit de la Naturavit nu doar ca ajuta la eliminarea kilogramelor, ci are si o actiune de detoxifiere pentru organism, eliminand toxinele din interiorul acestuia si contribuind totodata la accelerarea tranzitului intestinal. Ceai de slabit produs de Naturavit asigura organismului un aport esential de vitamine, minerale si antioxidanti, conferind o stare generala de vitalitate si sanatate.

Ceai de Slabit natural pe baza de plante - descrierea actiunilor benefice

Ceai de slabit reprezinta un element eficient in procesul de slabire. Ceai de slabit are un efect laxativ grabind  tranzitul intestinal, elimina excesul de apa din organism si favorizeaza arderile. Ceai de slabit alaturi de o alimentatie corecta si exercitii  este un aliat de incredere in lupta cu kilogramele.

Ceai de Slabit natural pe baza de plante - descrierea amanuntita a compozitiei

  • Frunze de menta, sena si de ceai negru (Mentha piperita, Cassia angustifolia, Camellia sinensis), Flori de hibiscus (Hibiscus sabdariffa), Varga de aur (Solidago virga-aurea), Radacina de leustean (Levisticum officinale).

Ceai de Slabit natural pe baza de plante - descrierea modului de utilizare

  • 2 cani pe zi, dimineata si seara, neindulcit si neasociat cu alimentatia.
  • Daca efectul laxativ este prea intens, se reduce doza la 1 cana pe zi sau la 2 zile, seara, in functie de toleranta digestiva a persoanei.
  • Nu se recomanda o cura mai lunga de 4 saptamani.
Producator:
Naturavit

No posts found

Write a review