0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Ceai Hemoroplant tratament hemoroizi 20 doze ALEVIA preturi ieftine

Ceai Hemoroplant tratament hemoroizi 20 doze ALEVIA

 
4.19 Ron
(4.19 Ron inc tax)
ntv7869
In stock
+
Add to wish list

Ceai Hemoroplant - descriere amanuntita a produsului

Hemoroizii sunt o afectiune care afecteaza deopotriva femeile si barbatii. Afectiunile hemoroidale sunt dureroase si provoaca un disconfort permanent. Ceai Hemoroplant de la Alevia este ideal pentru a contribui la ameliorarea durerilor provocate de hemoroizi, cu sau fara sangerari sau constipatie. Acest ceai are in compozitia sa plante cu afect antiinflamator si antiseptic: coada soricelului, urizca vie, musetel, galbenele si sulfina. Datorita compozitiei sale complexe, ceai are efect laxativ, luptand cu constipatia. Ceai Hemoroplant Alevia este cicatrizant, antispasmatic, hemostatic si astringent. Ceai Hemoroplant se poate utiliza intern, 3-4 cani pe zi, intre mese, dar si extern. Se infuzeaza 4-6 minute un plic de ceai intr-o cana cu apa calduta, apoi se tamponeaza zona afectata de hemoroizi sau se fac bai locale in ceai.

Cod: ntv7869

Ceai Hemoroplant - descriere actiuni benefice

Ceai Hemoroplant pentru afectiuni hemoroidale, cu si fara sangerari si constipatie. Datorita compozitiei complexe, Ceai Hemoroplant are actiune laxativa, antiinflamatoare, astringenta, hemostatica, cicatrizanta si antispastica. Este eficient in afectiunile hemoroidale, cu si fara sangerari si constipatie. Numar plicuri 20.

Ceai Gripalin - descrierea amanuntita a compozitiei

Ingrediente:
  • Coada soricelului (Achillea millefolium), Urzica vie (Urtica dioica), Musetel flori (Matricaria chamomilla), Galbenele flori (Calendula officinalis), Sulfina (Melilotus officinalis).

Ceai Gripalin - descrierea modului de utilizare

  • Uz intern: adulti 3-4 cani pe zi, intre mese.
  • Mod de preparare: Uz intern: ceai, 1 pliculet/cana, se infuzeaza 4-6 minute.
  • Acest produs este un supliment alimentar.
  • Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat.
  • Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.
Producator:
Producator 3

No posts found

Write a review