0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Ceai Imunitate cu Echinaceea, Catina si Macese 20+4 doze GRATIS ALEVIA preturi ieftine

Ceai Imunitate cu Echinaceea, Catina si Macese 20+4 doze GRATIS ALEVIA

 
4.25 Ron
(4.25 Ron inc tax)
ntv7870
In stock
+
Add to wish list

Ceai Imunitate - descriere amanuntita a produsului

Imunitatea noastra poate fi uneori scazuta si putem contacta diverse afectiuni. Cel mai adesea suntem vulnerabili in fata virusurilor sau microbilor in schimbarile dintre sezoane. Ridicarea imunitatii prin acest Ceai Imunitate Alevia se face datorita plantelor din compozitie: echinacea, catina, maces, menta, busuioc, hibiscus si soc. Toate acestea constituie un mix care sustine sanatatea organismului nostru prin functionarea propice a sistemului imunitar. Aparatul respirator este sustinut cu ajutorul acestui Ceai Imunitate Alevia. Acest ceai are efect imunizant si antibacterian, astfel ca este de folos in caz de gripe sau raceli ce au la baza virusuri sau bacterii. Ceai Imunitate Alevia intareste organismul, este util in pregatirea pentru iarna si pentru refacerea de dupa perioade lungi de boala.

Cod: ntv7870

Ceai Imunitate - descriere actiuni benefice

Ceai Imunitate pentru intarirea imunitatii in sezonul rece. Ceai Imunitate contribuie la cresterea rezistentei organismului la infectii, crescand capacitatea de lupta a organismului impotriva bolilor, in general. Ceai Imunitate stimuleaza capacitatea organismului de a-si pastra sanatatea si vigoarea. De aceea, este util persoanelor cu rezistenta scazuta la boli, in pregatirea organismului pentru sezonul de iarna si pentru refacerea organismului dupa perioade lungi de boala. Numar plicuri 20.

Ceai Imunitate - descrierea amanuntita a compozitiei

Ingrediente:
  • Echinacea (Echinacea purpurea), Catina (Hippophae rhamnoides), Macese (Rosa canina), Menta (Mentha piperita), Busuioc (Ocimum basilicum), Hibiscus (Hibiscus syriacus), Soc (Sambucus nigra).

Ceai Imunitate - descrierea modului de utilizare

  • Uz intern: ceai, 1 pliculet/cana, se infuzeaza 3-5 minute.
  • Mod de administrare: uz intern: Copii (1-6 ani): 1/2 cana 1-2 ori pe zi. Copii (7-14 ani): 1-2 cani/zi. Adulti: 3-4 cani/zi.
  • Acest produs este un supliment alimentar.
  • Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat.
  • Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.
Producator:
Producator 3

No posts found

Write a review