0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Biovit Ceai pentru Slabit cu Lamaie, regleaza tranzitul si slabeste sanatos 50 g Naturavit preturi ieftine

Biovit Ceai pentru Slabit cu Lamaie, regleaza tranzitul si slabeste sanatos 50 g Naturavit

 
4.14 Ron
(4.14 Ron inc tax)
ntv6095
Out-of-stock

Biovit Ceai pentru Slabit cu Lamaie - descriere amanuntita a produsului

Dieta cu ceai de lamaie reprezinta nu numai o modalitate eficienta de eliminare a kilogramelor nedorite, ci si o metoda naturala de tratare a problemelor digestive. Asta, deoarece, lamaia are capacitatea de a reduce greata, arsurile la stomac si starile de balonare cu care se confrunta multe dintre persoane, indeosebi dupa mesele copioase. Biovit Ceai pentru slabit cu Lamaie (50 g) de la Naturavit este un produs eficient in procesul de slabire, intrucat are un efect laxativ, astfel ca ajuta la accelerarea tranzitului intestinal, eliminand excesul de apa din organism. Biovit Ceai pentru slabit cu Lamaie este un aliat de nadejde in lupta cu kilogramele in plus cu care se confrunta multe persoane ce viseaza sa ajunga la o silueta de invidiat. Biovit Ceai pentru slabit cu Lamaie ajuta la eliminarea surplusului de grasime, furnizand in acelasi timp organismului cantitatile necesare de vitamine si minerale, pentru a se mentine sanatos.

Biovit Ceai pentru Slabit cu Lamaie - descrierea actiunilor benefice

Ceai pentru slabit reprezinta un element eficient in procesul de slabire. Ceai pentru slabit are un efect laxativ grabind  tranzitul intestinal, elimina excesul de apa din organism si favorizeaza arderile. Ceai pentru slabit alaturi de o alimentatie corecta si exercitii  este un aliat de incredere in lupta cu kilogramele.

Biovit Ceai pentru Slabit cu Lamaie - descrierea amanuntita a compozitiei

  • Frunze de sena si de  menta (Cassia angustifolia, Mentha piperita), Fructe de mar si de maces (Malus domestica,  Rosa canina), Flori de hibiscus (Hibiscus sabdariffa), Coaja de lamaie (Citrus limon), Arome.

Biovit Ceai pentru Slabit cu Lamaie - descrierea modului de utilizare

  • 2 cani pe zi, dimineata si seara, neindulcit si neasociat cu alimentatia.
  • Daca efectul laxativ este prea intens, se reduce doza la 1 cana pe zi sau la 2 zile, seara, in functie de toleranta digestiva a persoanei.
  • Nu se recomanda o cura mai lunga de 4 saptamani.
Producator:
Naturavit

No posts found

Write a review