0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Ceai pentru Slabit natural pentru diete de slabit rapide 50 g Naturavit preturi ieftine

Ceai pentru Slabit natural pentru diete de slabit rapide 50 g Naturavit

 
4.36 Ron
(4.36 Ron inc tax)
ntv6101
In stock
+
Add to wish list

Ceai pentru Slabit natural - descriere amanuntita a produsului

Naturavit Ceai pentru Slabit (50 g) este un produs cu eficienta crescuta in lupta cu kilogramele in plus, fiind alcatuit din ingrediente 100% naturale care accelereaza tranzitul intestinal si elimina excesul de apa in organism. Frunzele de sena, menta si ceaiul negru sunt doar cateva dintre ingredientele care sunt incluse in compozitia produsului Naturavit Ceai pentru Slabit si care ajuta la scaderea greutatii corporale, intr-un mod natural si sanatos. Datorita actiunii laxative si detoxifiante pe care o au frunzele de senna din componenta ceaiului pentru slabit, acesta nu doar ca stimuleaza tranzitul intestinal, ci ajuta si la purificarea organismului si la stimularea vezicii biliare, fiind recomandat si in cazul unor parazitoze intestinale. De asemenea, Naturavit Ceai pentru Slabit este indicat si in cazurile de constipatie, actionand pentru stimularea peristaltismului intestinal, iritarea mucoasei intestinale si diminuarea consistentei scaunelor.

Ceai pentru Slabit natural - descrierea actiunilor benefice

Ceaiul pentru slabit reprezinta un element eficient in procesul de slabire. Ceaiul pentru slabit are un efect laxativ grabind  tranzitul intestinal, elimina excesul de apa din organism si favorizeaza arderile. Ceaiul pentru slabit alaturi de o alimentatie corecta si exercitii  este un aliat de incredere in lupta cu kilogramele.

Ceai pentru Slabit natural - descrierea amanuntita a compozitiei

  • Frunze de sena, menta si de ceai negru (Cassia angustifolia, Mentha piperita, Camellia sinensis), Flori de hibiscus (Hibiscus sabdariffa), Varga de aur (Solidago virga-aurea), Radacina de leustean (Levisticum officinale).

Ceai pentru Slabit natural - descrierea modului de utilizare

  • 2 cani pe zi, dimineata si seara, neindulcit si neasociat cu alimentatia.
  • Daca efectul laxativ este prea intens, se reduce doza la 1 cana pe zi sau la 2 zile, seara, in functie de toleranta digestiva a persoanei.
  • Nu se recomanda o cura mai lunga de 4 saptamani.
Producator:
Naturavit

No posts found

Write a review