Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Salvati 30%
Crema Antirid de noapte cu celule stem si ulei de avocado, reduce ridurile 100 ml Herbagen preturi ieftine

Crema Antirid de noapte cu celule stem si ulei de avocado, reduce ridurile 100 ml Herbagen

Lista de prețuri: 49.00 Ron  
40.61 Ron
(40.61 Ron pret cu TVA) câștigați: 14.87 Ron (30%)
ntv3773
În stoc
+

Descriere amanuntita a Cremei Antirid de noapte

Celulele stem, numite si celule de rezerva au capacitatea de a se inmulti nelimitat in timpul vietii, inlocuind celulele care nu functioneaza cum trebuie sau care lipsesc. Potrivit unor studii stiintifice, celulele stem din plante pot fi incorporate in produse cosmetice pentru a interactiona cu celulele stem umane existente in piele. Crema Antirid de noapte cu celule stem (30g), produsa de Herbagen, este un tratament natural pentru ten si decolteu, care contribuie la cresterea densitatii structurii dermei si la imbunatatirea adeziunii celulare, reducand profunzimea ridurilor. Datorita celulelor stem obtinute din culturi ecologice de portocale, pe care le contine, crema de noapte are un puternic efect antirid si de hidratare a epidermei. Crema Antrid de noapte cu celule stem face pielea mai matasoasa, mai catifelata si mai elastica, conferindu-i un aspect mai tanar prin diminuarea ridurilor.

Actiuni benefice ale Cremei Antirid de noapte

Creste densitatea structurii dermei, imbunatateste adeziunea celulara, reduce profunzimea ridurilor, reda elasticitatea si aspectul unei epiderme intinerite;
Complexul Citrustem, celule stem obtinute din culturi ecologice de portocale, are efect antirid;
Uleiurile de avocado si macadamia hranesc si hidrateaza epiderma.

Modul de aplicare al Cremei Antirid de noapte

Aplicata zilnic pe fata si decolteu, crema Herbagen cu celule stem contribuie la reinnoirea celulelor epidermei, reducerea adancimii ridurilor si imbunatatirea aspectului general.

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie