0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Gel de dus ayurvedic cu Tulsi si Jamrosa pentru toate tipurile de piele 210 ml OrchideaBlu

 
43.67 Ron
(43.67 Ron inc tax)
ntv1966
In stock
+
Add to wish list

Descriere amanuntita a gelului de dus ayurvedic cu cu Tulsi si Jamrosa pentru toate tipurile de piele

Renumita ca fiind planta sacra a Indiei, tulsi este o planta minune cunoscuta pentru numeroasele beneficii pe care le are asupra organismului, fiind ideala pentru mentinerea sanatatii pielii. Planta minune care mai poarta numele de „busuioc sacru” se foloseste de milenii in India pentru alinarea durerilor si a inflamatiilor usoare aparute pe piele. Gelul de dus ayurvedic cu Tulsi si Jamrosa este un produs natural nutritiv recomandat pentru toate tipurile de piele, in special pentru cea mixta. Produsul curata pielea in mod delicat, previne eruptiile cutanate si pruritul, restabilind totodata culoarea naturala a pielii. In timp ce planta ayurvedica Jamrosa regleaza productia de sebum, Tulsi indeparteaza impuritatile de la suprafata pielii si o hidrateaza in profunzime.

Actiunile benefice ale gelului de dus ayurvedic cu Tulsi si Jamrosa pentru toate tipurile de piele

Indicat pentru toate tipurile de piele, in special pentru pielea mixta. Curata pielea in mod delicat, previne eruptiile cutanate si pruritul cutanat, restabileste culoarea naturala a pielii, regleaza productia de sebum, 100% vegan.

Gel de dus natural pe baza de plante folosite in medicina ayurvedica. Gelul de dus Khadi cu Tulsi si Jamrosa este ideal pentru toate tipurile de piele, in special pentru pielea mixta. Parfumul gelului de dus este dat de uleiul esential de Jamrosa.

Tulsi si Nirgundi curata pielea in mod delicat, Anantmool previne pruritul cutanat si eruptiile cutanate, Lemnul de Sappan restabileste culoarea naturala a pielii, Jamrosa regleaza productia de sebum a pielii grase si a celei uscate.  Ph-ul gelului de dus este 5,5.

Proprietatile gelului de dus cu Tulsi si Jamrosa:

  • curata pielea in mod delicat;
  • previne eruptiile cutanate si pruritul cutanat;
  • restabileste culoarea naturala a pielii;
  • regleaza productia de sebum;
  • 100% vegan.

 

Ingredientele incluse in compozitia gelului de dus ayurvedic cu Tulsi si Jamrosa pentru toate tipurile de piele

Nu contine:

  • SLS, SLES, PEG, EDTA, parabeni, conservanti, parfumuri sintetice, coloranti sintetici etc.

Ingrediente INCI:

  • Coco Glucoside, Lauryl Glucoside, Glycerin, Aloe Barbadensis(Aloe Vera), Ocimum Sanctum (Tulsi), Hemidesmus Indicus (Anantmool), Vitex Negundo(indischer Mönchspfeffer), Cymbopogon Khasians essential oil (Jamrosa), Citric Acid, Caesalpinia Sappan (Sappanholz), Xanathan Gum, Sodium Benzoate, Citral, Geraniol, Farnesol, Linalool, Limonene.

No posts found

Write a review