Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Abena paturici absorbante Clasic ideale pentru schimbarea scutecului 60x90 cm 25 buc BAMBO preturi ieftine

Abena paturici absorbante Clasic ideale pentru schimbarea scutecului 60x90 cm 25 buc BAMBO

 
64.86 Ron
(64.86 Ron pret cu TVA)
ntv7502
În stoc
+

Abena paturici absorbante Clasic - descriere amanuntita a produsului

Abena paturici absorbante sunt caracterizate de un material moale si placut la atingere, dar in acelasi timp o putere foarte mare de absorbtie a lichidelor. Aceste paturici sunt folosite pentru a pastra curate cearsafurile, scaunele de masina, carucioarele sau alte suprafete unde punem bebelusul pentru a-l schimba. Atunci cand suntem in deplasare, pe drum, dar chiar si acasa, este necesar sa avem la indemana si paturici absorbante Abena, pentru a pastra igiena si pentru a face schimbatul scutecului bebelusului mult mai usor si rapid. Aceste paturici vin in mai multe dimensiuni, cele mai mari fiind potrivite chiar pentru cazurile medicale in care trebuie schimbate scutecele adultilor.

Cod: ntv7502

Abena paturici absorbante Clasic - descriere actiuni benefice

Abena paturici absorbante pentru pat, de unica folosinta cu utilizari multiple disponibile intr-o varietate de dimensiuni si capacitati de absorbtie.

Abena paturici absorbante sunt ideale recomandate in timpul procedurilor de schimbarea a pansamentelor (va rugam sa retineti aceste foi nu sunt sterile) si sunt, de asemenea, ideale atunci cand se schimba scutecul.

Abena paturici absorbante sunt ideale pentru a proteja atat scaunul de masina, caruciorul cat si pentru protectia pardoselii.

Miezul absorbant este realizat din fibre celulozice lungi cu o absorbtie maxima. Canalele de model in relief asigura o distributie optima a lichidului absorbit. Stratul netesut confera moliciune si mentine pielea uscata.

Abena paturici absorbante sunt alcatuite dintr-un strat de polietilena rezistent la apa, combinat cu margini etansate pentru a asigura controlul scurgerilor. Materialul foarte absorbant distribuite uniform umezeala in miezul de absorbtie.

 

  • Cantitate: 25 aleze per pachet;
  • Dimensiuni: 60x90 cm;
  • Capacitate de absorbtie: 1 000 ml.
Producator:
Bambo

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie