Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Absorbante din bumbac organic de zi cu aripioare (3 picaturi) recomandate pielii sensibile 12 buc OrchideaBlu

Absorbante din bumbac organic de zi cu aripioare (3 picaturi) recomandate pielii sensibile 12 buc OrchideaBlu

 
20.74 Ron
(20.74 Ron pret cu TVA)
ntv2112
În stoc
+

Descriere amanuntita a absorbantelor din bumbac organic de zi cu aripioare

Alegerea gresita a absorbantelor zilnice poate afecta grav sanatatea intima feminina, tocmai de aceea, femeilor care au pielea sensibila le sunt recomandate absorbantele organice. Utilizate ca si absorbantele normale, absorbantele din bumbac organic, de zi, cu aripioare sunt produse care nu contin substante toxice, fiind recomandate in special persoanelor care au pielea sensibila. Avand un nivel ridicat de absorbtie, absorbantele de zi Sinea sunt confortabile, subtiri si placute la atingere, oferind protectie maxima pe intreaga zi. Spre deosebire de alte absorbante care sunt albite cu clor, aceste produse din bumbac organic nu contin dioxina, substanta rezultata in urma procesului de albire care dauneaza organismului.

Actiunile benefice ale absorbantelor din bumbac organic de zi cu aripioare

Absorbante din bumbac organic, biodegradabile, confortabile, fara substante toxice, ideale si pentru persoanele cu pielea sensibila. Absorbante naturale de zi cu aripioare pentru o protectie sigura in timpul zilei.

Absorbante de zi cu aripioare din bumbac organic Sinea - San.Eco.Vit
Absorbantele de zi Sinea contin bumbac 100% organic si sunt biodegradabile. Absorbantele organice Sinea nu au fost albite cu clor motiv pentru care nu contin dioxina, substanta care apare in urma procesului de albire si care are efecte nocive asupra organismului.
 
Nivelul ridicat de absorbtie asigura protectie pe intreaga zi. Absorbantele din bumbac organic Sinea sunt confortabile, subtiri, placute la atingere si fara substante toxice.
 
Absorbantele organice Sinea contin doar materiale naturale fiind ideale si pentru persoanele care au pielea sensibila.
 
Ambalate individual. Testate dermatologic.

Gama de absorbante organice Sinea contine: absorbante organice de zi cu aripioare (3 picaturi), absorbante anatomice din bumbac organic fara aripioare (3 picaturi), absorbante organice flux redus fara aripioare (2 picaturi), absorbante organice de noapte cu aripioare (4 picaturi), absorbante din bumbac organic protej slip.

Modul de folosire al absorbantelor din bumbac organic de zi cu aripioare

Utilizare:

  • A se utiliza ca un absorbant normal.
  • A nu se arunca in toaleta.
  • A nu se lasa la indemana copiilor.
Producator:
OrchideaBlu

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie