0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Absorbante organice anatomice pentru zi (3 picaturi) din bumbac organic 12 buc OrchideaBlu

 
20.74 Ron
(20.74 Ron inc tax)
ntv2111
In stock
+
Add to wish list

Descriere amanuntita a absorbantelor organice anatomice pentru zi

Absorbantele organice anatomice cu trei picaturi si fara aripioare sunt produse recomandate femeilor care au pielea sensibila, intrucat nu contin clor sau alte substante chimice, la fel ca alte produse conventionale din comert. Realizate din bumbac 100% organic, absorbantele anatomice Sinea sunt biodegradabile si au un nivel ridicat de absorbtie, care asigura protectie pe intreaga zi. Confortabile, subtiri si placute la atingere, aceste produse nu contin substante toxice precum dioxina, rezultata in urma procesului de albire cu clor si care poate afecta organismul. Absorbantele anatomice Sinea fara aripioare sunt ambalate individual si au fost testate dermatologic.

Actiunile benefice ale absorbantelor organice anatomice pentru zi

Absorbante organice anatomice, biodegradabile, confortabile, fara clor si alte substante chimice. Absorbante 3 picaturi fara aripioare ideale si pentru pielea sensibila.

Absorbante din bumbac organic fara aripioare pentru zi Sinea - San.Eco.Vit
Absorbantele anatomice Sinea contin bumbac 100% organic si sunt biodegradabile. Absorbantele organice Sinea nu au fost albite cu clor motiv pentru care nu contin dioxina, substanta care apare in urma procesului de albire si care are efecte nocive asupra organismului.
 
Nivelul ridicat de absorbtie asigura protectie pe intreaga zi (3 picaturi). Absorbantele din bumbac organic Sinea sunt confortabile, subtiri, placute la atingere si fara substante toxice.
 
Absorbantele organice Sinea contin doar materiale naturale fiind ideale si pentru persoanele care au pielea sensibila.
 
Ambalate individual. Testate dermatologic.

Gama de absorbante organice Sinea contine: absorbante organice de zi cu aripioare (3 picaturi), absorbante anatomice din bumbac organic fara aripioare (3 picaturi), absorbante organice flux redus fara aripioare (2 picaturi), absorbante organice de noapte cu aripioare (4 picaturi), absorbante din bumbac organic protej slip.

Modul de folosire al absorbantelor organice anatomice pentru zi

Utilizare:

  • A se utiliza ca un absorbant normal.
  • A nu se arunca in toaleta.
  • A nu se lasa la indemana copiilor.
Producator:
OrchideaBlu

No posts found

Write a review