0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Absorbante organice pentru flux redus (2 picaturi) ideale pentru protectia zilnica 20 buc OrchideaBlu

 
29.48 Ron
(29.48 Ron inc tax)
ntv2110
In stock
+
Add to wish list

Descriere amanuntita a absorbantelor organice pentru flux redus

Absorbantele organice pentru flux redus sunt produse bio, biodegradabile, ideale pentru femeile cu piele sensibila care vor sa evite orice contact al pielii cu materiale sintetice. Aceste absorbante nu au fost albite cu clor, motiv pentru care nu contin dioxina, o substanta care apare in urma procesului de albire si care are efecte nocive asupra organismului. Nivelul ridicat de absorbtie al acestor produse asigura o protectie ridicata pe durata intregii zile. Confortabile, subtiri si placute la atingere, aceste absorbante organice sunt recomandate atat pentru protectia zilnica, dar si pentru persoanele care au un ciclu menstrual cu flux redus. Produsele sunt ambalate individual si au fost testate dermatologic.

Actiunile benefice ale absorbantelor organice pentru flux redus

Absorbante organice flux redus, biodegradabile, fara clor si alte substante chimice. Absorbantele organice Sinea de la Sa.Eco.Vit sunt ideale si pentru pielea sensibila.

Absorbante din bumbac organic fara aripioare flux redus Sinea - San.Eco.Vit
Absorbantele organice flux redus Sinea contin bumbac 100% organic si sunt biodegradabile. Absorbantele organice Sinea nu au fost albite cu clor motiv pentru care nu contin dioxina, substanta care apare in urma procesului de albire si care are efecte nocive asupra organismului.
 
Nivelul ridicat de absorbtie asigura protectie sigura (2 picaturi). Absorbantele din bumbac organic Sinea sunt confortabile, subtiri, placute la atingere si fara substante toxice.
 
Absorbantele organice Sinea contin doar materiale naturale fiind ideale si pentru persoanele care au pielea sensibila.
 
Ambalate individual. Testate dermatologic.

Gama de absorbante organice Sinea contine: absorbante organice de zi cu aripioare (3 picaturi), absorbante anatomice din bumbac organic fara aripioare (3 picaturi), absorbante organice flux redus fara aripioare (2 picaturi), absorbante organice de noapte cu aripioare (4 picaturi), absorbante din bumbac organic protej slip.

Modul de folosire al absorbantelor organice pentru flux redus

Utilizare:

  • A se utiliza ca un absorbant normal.
  • A nu se arunca in toaleta.
  • A nu se lasa la indemana copiilor.
Producator:
OrchideaBlu

No posts found

Write a review