0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Deodorant natural cu nalba si frunze de maslin Eco fara parfum si parabeni 50 ml Orchidea

 
32.99 Ron
(32.99 Ron inc tax)
ntv5819
In stock
+
Add to wish list

Deodorant natural cu nalba - descriere amanuntita a produsului

Deodorant natural cu nalba si frunze de maslin Eco Cosmetics este reprezinta o alternativa naturala si sanatoasa la deodorantele clasice, existente in comert, care contin aluminiu sau parabeni, cu actiune protectoare impotriva mirosului neplacut al transpiratiei. Deodorant natural bio cu nalba si frunze de maslin Eco Cosmetics este conceput printr-o formula 100% naturala din plante care ajuta la inhibarea dezvoltarii bacteriilor pe piele, prevenind astfel aparitia mirosului neplacut al transpiratiei. Deodorantul bio cu nalba si frunze de maslin Eco Cosmetics nu opreste procesul fiziologic de transpiratie si nu blocheaza porii, fiind tolerat chiar si de catre persoanele care au pielea sensibila, intrucat nu contine aluminiu sau parabeni. Datorita ingredientelor naturale pe care le contine, Deodorant natural cu nalba si frunze de maslin Eco Cosmetics are o actiune antiinflamatoare, antiseptica si astringenta.

Deodorant natural cu nalba - descrierea actiunilor benefice


Eficient, bogat in ingrediente bio naturale, fara parabeni si aluminiu, deodorant natural bio cu nalba si frunze de maslin Eco Cosmetics este alternativa 100% naturala si sanatoasa la deodorantele clasice din comert.

Preparat dintr-un amestec de plante delicate, deodorant natural bio nu opreste procesul fiziologic de transpiratie si nu blocheaza porii. Insa prin uleiurile esentiale continute inhiba dezvoltarea bacteriilor pe piele, eliminand mirosul neplacut de transpiratie. Acest deodorant natural bio este bine tolerat de pielea sensibila si poate fi folosit imediat dupa epilare. Extractul de frunze de maslin este eficient impotriva virusurilor si bacteriilor, iar nalba este anti-inflamatoare. Salix Alba (salcie, rachita) este un extract antiseptic, cu puternic efect astringent.

Deodorant natural este: 100% natural, 100% vegan, fara parfum, conservanti, coloranti sintetici, fara PEG, fara derivati petrochimici,nu este testat pe animale, produs CO2-neutru.

Deodorant natural cu nalba - descrierea amanuntita a compozitiei

Nu contine:

  • parfum, coloranti si conservanti sintetici, PEG, SLS,  parabeni, parafina, silicon.

Ingrediente INCI:

  • Glicerina (vegetala), Aqua, Alcohol (etanol din sfecla zahar), Sodium Stearate, Olea Europea Leaf Extract (extract frunze de maslin), Malva Sylvestris Extract (extract nalba), Salix Alba Bark Extract (extract din scoarta de salcie), Chlorella Vulgaris Extract (extract alge), Parfum (din uleiuri esentiale), Limonene, Linalool, Citronellol (componente ale uleiurilor esentiale), Farnesol (din uleiuri esentiale);
  • 100% din ingrediente sunt de origine naturala;
  • 12% din ingrediente provin din agricultura ecologica.

 

Deodorant natural cu nalba - descrierea modului de utilizare

  • Folositi de cate ori este nevoie la subrat.
  • Aplicati pe toata suprafata ce trebuie protejata.
Producator:
OrchideaBlu