0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Deodorant natural unisex antibacterian 50 ml Hofigal

 
14.28 Ron
(14.28 Ron inc tax)
ntv1042
In stock
+
Add to wish list

Descriere amanuntita a deodorantului natural HofigalDeodorantele de calitate nu sunt menite doar sa ne scape de mirosurile neplacute ale transpiratiei, ci ele au un rol mult mai important, si anume ca ele ar trebui sa ne protejeze pielea. Deodorantul Natural Hofigal are in compozitie gemoderivate si uleiuri volatile capabile sa elimine bacteriile si fungii, stopand in mod natural producerea de mirosuri neplacute ale transpiratiei. Deodorantul Natural Hofiga confera prospetime intreaga zi, timp de 24 de ore, fara sa afecteze tesutul pielii. Fiind un produs natural, Deodorantul Natural Hofiga nu produce iritatii asupra pielii si nu influenteaza metabolismul ei, asigura protectie impotriva transpiratiei intreaga zi, in conditiile cele mai solicitante si este potrivit pentru toate tipurile de piele. Mai mult decat atat, multumita proprietatiilor sale, Deodorantul Natural Hofiga se adreseaza persoanelor foarte active care vor sa isi protejeze in mod eficient pielea.

Cod: ntv1042

Actiunile benefice ale deodorantului natural HofigalDeodorantul natural - Hofigal pe baza de gemoderivate si uleiuri volatile distruge bacteriile si fungii, stagneaza in mod natural producerea de mirosuri neplacute ale corpului si asigura prospetime si naturalete minimum 24 ore, fara a afecta functionalitatea normala a pielii.
-    se adreseaza ambelor sexe si poate fi folosit pentru igiena totala a corpului (subrat, picioare, zone intime – uz extern).
-    previne si combate dezvoltarea bacteriilor (Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli) si a fungilor (Aspergillus niger, Candida albicans) care produc miros neplacut si pot fi surse pentru alte afectiuni.
-    nu influenteaza metabolismul pielii.
-    nu produce alergii sau iritatii ale pielii.
-    asigura o acţiune indelungata, minimum 24 ore.
-    pielea poate sa respire deoarece nu produce infundarea porilor.
-    este ideal pentru toate tipurile de piele.
-    este eficient si pentru persoanele alergice.

Producator:
Hofigal

No posts found

Write a review