0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

FaviGel Dus si Baie cu Verbina calmeaza iritatiile pielii 300 ml Favisan

 
20.35 Ron
(20.35 Ron inc tax)
ntv3013
In stock
+
Add to wish list

Descriere amanuntita a gelului naturist cu Verbina

 
Cunoscuta si sub numele popular de Iarba Sfanta sau Iarba Sacra, Verbina este o o planta folosita inca din antichitate pentru igienizarea caselor si a templelor, avand totodata si efecte terapeutice in tratarea afectiunilor dermatologice precum acneea, eczemele, ameliorarea nevralgiilor sau vindecarea afectiunilor gingiilor. In zilele noastre, produsele naturiste cu verbina sunt recomandate cu succes in tratarea ranilor si a taieturilor care apar la nivelul pielii, dar si in ameliorarea simptomelor cauzate de diverse afectiuni dermatologice. FaviGel Dus si Baie cu Verbina (300ml) este un gel naturist menit sa invaluie corpul intr-un parfum delicat si proaspat, avand rolul de a curata si de a hidrata pielea. Bun revigorant si emolient, FaviGel Dus si Baie cu Verbina actioneaza benefic pentru calmarea iritatiilor aparute la nivelul pielii, asigurandu-i acesteia o protectie maxima. Datorita extractului de verbina pe care il contine, gelul de dus si baie este un adevarat purificator pentru suflet, indepartand emotiile negative si contribuind la inducerea somnului.
 
Cod: ntv3013
 

Actiunile benefice ale gelului naturist cu Verbina

 
•Invaluie corpul intr-un parfum de profunzimea fanului proaspat cosit. Curata si improspateaza, hidrateaza si revigoreaza pielea. 
•Este emolient, calmeaza iritatiile aparute la nivelul epidermei, ii asigura o protectie delicata. 
•Verbina este un adevarat purificator pentru suflet, inlatura emotiile negative, favorizeaza un somn profund, regenerator.

No posts found

Write a review