0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Gel de dus ayurvedic cu Amla si Neroli pentru pielea uscata si sensibila 210 ml OrchideaBlu

 
43.67 Ron
(43.67 Ron inc tax)
ntv1964
In stock
+
Add to wish list

Descriere amanuntita a gelului de dus ayurvedic cu Amla si Neroli pentru pielea uscata si sensibila

Ayurveda este medicina alternativa careajuta oamenii sa traiasca vieti lungi, sanatoase si bine echilibrate. Termenul Ayurveda vine din cuvintele sanscrite „Ayus”, ce inseamna viata sau durata de viata si „veda”, ce inseamna cunoastere. Practicata in India timp de cinci mii de ani, medicina ayurvedica a devenit populara si in culturile occidentale. Gelul de dus ayurvedic cu Amla si Neroli este recomandat pentru pielea uscata si sensibila si are o actiune de curatare in profunzime a pielii, prevenind uscarea acesteia. Produsul natural nutritiv purifica si dezinfecteaza pielea, stimuland totodata regenerarea celulara. Gelul de dus cu plante ayurvedice este un produs 100% natural si nu contine parabeni, parfumuri sau coloranti.

Actiunile benefice ale gelului de dus ayurvedic cu Amla si Neroli pentru pielea uscata si sensibila

Gel de dus ayurvedic indicat pentru pielea uscata si sensibila. Curata in profunzime, previne uscarea pielii, purifica si dezinfecteaza, stimuleaza regenerarea celulara, 100% vegan.

Gel de dus natural pe baza de plante folosite in medicina ayurvedica. Gelul de dus Khadi cu Amla si Neroli este ideal pentru pielea uscata si pentru cea sensibila. Parfumul gelului de dus este dat de uleiul esential de Neroli (flori de portocal).

Amla curata pielea in profunzime, Vetiver previne uscarea pielii, Neem purifica pielea, Manjistha restabileste culoarea naturala a pielii, Neroli stimuleaza regenerarea celulara. Ph-ul gelului de dus este 5,5.

Proprietatile gelului de dus cu Amla si Neroli:
- curata in profunzime;
- previne uscarea pielii;
- purifica si dezinfecteaza;
- stimuleaza regenerarea celulara;
- 100% vegan.

Ingredientele incluse in compozitia gelului de dus ayurvedic cu Amla si Neroli pentru pielea uscata si sensibila

Nu contine:

  • SLS, SLES, PEG, EDTA, parabeni, conservanti, parfumuri sintetice, coloranti sintetici etc.

Ingrediente INCI:

  • Aqua, Coco Glucoside, Lauryl Glucoside, Glycerin, Aloe Barbadensis, Emblica Officinalis, Vetiveria Zizanoides, Azadirachta Indica, Citrus Aurantium Essential oil, Xanthan Gum, Rubia Cordifolia, Sodium Benzoate, Citric Acid, Eugenol, Geraniol, Farnesol, Linalool, Limonene.

No posts found

Write a review