0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Gel de dus Bio cu ceai verde, fara parabeni – improspateaza pielea 300 ml Favisan

 
21.21 Ron
(21.21 Ron inc tax)
ntv3032
In stock
+
Add to wish list

Descriere amanuntita a gelului de dus Bio cu ceai verde

Gelul de dus cu ceai verde bio (300 ml), produs de Favisan, reprezinta alegerea ideala pentru ingrijirea si mentinerea sanatatii pielii. Datorita efectelor antistres si calmante pe care le manifesta asupra epidermei, gelul de dus naturist creeaza o senzatie placuta de prospetime si relaxare, conferindu-i pielii un aspect placut si ingrijit. Alcatuit din ingrediente naturale precum ceaiul verde, mierea de albine si untul de cacao, gelul de dus bio, produs de Favisan, hidrateaza, curata si catifeleaza pielea, conferindu-i elasticitatea pierduta si senzualitate. Gelul de dus cu ceai verde bio nu contine parabeni, aluminiu si nici alte substante artificiale, fiind un produs  100% natural. Aplicat pe pielea umeda, produsul de curatare bio confera un miros placut si o prospetime de durata.

Actiunile benefice ale gelului de dus Bio cu ceai verde

Gel de dus cu ceai verde, miere de albine si unt de caco bio hidrateaza, curata si catifeleaza pielea. Un produs antistres, calmant.

Ceaiul verde si mierea au actiune calmanta, nutritiva. Catifeleaza si improspateaza pielea, ii confera un aspect placut, ingrijit. Aroma sa delicata creeaza o senzatie placuta de prospectime si relaxare, ca o mangaiere. Fiecare dus sau imbaiere constituie un prilej de rasfat pentru pielea ce devine mai proaspata, elastica si senzuala.

Efecte:

  • Hidrateaza;
  • Curata;
  • Catifeleaza pielea.

Fara parabeni, aluminium si phenoxyethanol.

Ingredientele incluse in compozitia gelului de dus Bio cu ceai verde

  • apa, sodium laurylsulfas, sorbitol, sodium lactate, sodium chloride, Thea sinensis, Tilia sp. mel, aroma, cacao butter, Salix sp. lactic acid.

 

Modul de folosire al gelului de dus Bio cu ceai verde

  • Se aplica pe corpul umed, apoi se clateste din abundenta.

No posts found

Write a review