0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Gel de Dus Cotton Fresh cu Extract de Bumbac si Unt de Shea 100% organic 400ml Elmiplant preturi ieftine

Gel de Dus Cotton Fresh cu Extract de Bumbac si Unt de Shea 100% organic 400ml Elmiplant

 
11.06 Ron
(11.06 Ron inc tax)
ntv8323
In stock
+
Add to wish list

Gel de Dus Cotton Fresh - descriere amanuntita a produsului

Momentele din dus trebuie sa fie nu doar un prilej de curatare a pielii, ci si unul de rasfat si desfatare a simturilor. Gel de Dus Cotton Fresh este produsul care face toate aceste lucruri, lasandu-ti in urma pielea curata, catifelata si plina de fermitate. Acest gel de dus Elmiplant cu extract de bumbac are o textura cremoasa, densa, ce are un pH echilibrat, potrivit pentru pielea delicata. Gel de Dus Cotton Fresh are la baza ingrediente naturale, care ajuta la mentinerea nivelului optim de hidratare in piele. Untul de shea 100% organic este un regenerator minunat al pielii, contribuind la refacerea tesuturilor uscate si lipsite de hidratare.

Cod: ntv8323

Gel de Dus Cotton Fresh - descriere actiuni benefice

Simte o explozie de prospetime cu Gel de Dus Cotton Fresh! Combinatia unica de ingrediente naturale, textura cremoasa si pH-ul echilibrat iti rasfata simturile, lasandu-ti pielea fina si catifelata.

Gel de Dus Cotton Fresh este imbunatatit cu Unt de Shea 100% Organic ce ajuta la mentinerea nivelului optim de hidratare, oferind pielii tale ingrijire naturala si delicata. Bumbacul Natural, cunoscut pentru continutul de carbohidrati si proteine, ce au un efect de hidratare si de catifelare a pielii, ajuta la protecita pielii impotriva deshidratarii si oboselii.

Ofera pielii tale o senzatie de improspatare si revitalizare printr-o atingere a Naturii!
Producator:
Elmiplant

No posts found

Write a review