0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Gel de dus natural hidratant cu Neem si Grapefruit pe baza de plante ayurvedice 210 ml OrchideaBlu

 
43.67 Ron
(43.67 Ron inc tax)
ntv1965
In stock
+
Add to wish list

Descriere amanuntita a gelului de dus natural hidratant cu Neem si Grapefruit pe baza de plante ayurvedice

Gelul de dus natural cu Neem si Grapefruit este un produs natural nutritiv pe baza de plante ayurvedice cu rol de hidratare, curatare si improspatare a pielii. Recomandat pentru toate tipurile de piele, dar in special pentru pielea grasa si problematica, produsul naturist curata si deblocheaza porii, purificand pielea. Bun adjuvant pentru calmarea inflamatiilor, gelul de dus nutritiv contribuie la decongestionarea si tonifierea pielii. Produsul naturist se aplica pe piele in timpul dusului si se maseaza cu miscari circulare, apoi se clateste. Gelul de dus ayurvedic cu Neem si Grapefruit nu contine parabeni, coloranti, parfumuri sau coloranti sintetici.

Actiunile benefice ale gelului de dus natural hidratant cu Neem si Grapefruit pe baza de plante ayurvedice

Gel de dus ayurvedic indicat pentru toate tipurile de piele, in special pentru pielea grasa si pentru cea problematica. Curata si deblocheaza porii, purifica pielea si calmeaza inflamatiile,  decongestioneaza pielea, 100% vegan.

Gel de dus natural pe baza de plante folosite in medicina ayurvedica. Gelul de dus Khadi cu Neem si Grapefruit este ideal pentru toate tipurile de piele, in special pentru pielea grasa si pentru cea problematica.  Parfumul gelului de dus este dat de uleiul esential de grapefruit.

Neem curata si purifica pielea, Turmeric previne blocarea porilor, Buhmi Amla decongestioneaza pielea, Khadir purifica pielea. Uleiul de grapefruit revigoreaza si tonifica pielea.  Ph-ul gelului de dus este 5,5.

Proprietatile gelului de dus cu Neem si Grapefruit:
- curata si deblocheaza porii;
- purifica pielea si calmeaza inflamatiile;
- decongestioneaza pielea;
- 100% vegan.

Ingredientele incluse in compozitia gelului de dus natural hidratant cu Neem si Grapefruit pe baza de plante ayurvedice

Nu contine:

  • SLS, SLES, PEG, EDTA, parabeni, conservanti, parfumuri sintetice, coloranti sintetici etc.

Ingrediente INCI:

  • Coco Glucoside, Lauryl Glucoside, Glycerin, Aloe Barbadensis (Aloe Vera), Berberis Aristata (Begrannte Berberize), Azadirachta Indica (Neem), Citric Acid, Phyllanthus Niruri (Steinbrecher), Xanathan Gum, Acacia Catechu (Khadir), Sodium Benzoate, Citrus Paradisi Essential oil (Grapefruit), Azadirachta Indica oil, Limonene, Eugenol, Linalool.

No posts found

Write a review