0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Lanolina pentru cosmetice, piele uscata, deshidratata, crapata 100 g Herba Vita preturi ieftine

Lanolina pentru cosmetice, piele uscata, deshidratata, crapata 100 g Herba Vita

 
19.66 Ron
(19.66 Ron inc tax)
ntv6084
In stock
+
Add to wish list

Lanolina pentru cosmetice - descriere amanuntita a produsului

Lanolina este o ceara naturala secretata de glandele sebacee ale ovinelor si care se gaseste pe lana acestora. Aceasta se regaseste in componenta unor numeroase produse cosmetice si dermatologice, avand efecte hidratante si de netezire a pielii. Lanolina (100 g) de la Herba Vita este o solutie recomandata a fi introdusa in componenta cremelor pentru corp si ten, a balsamurilor, a unguentelor si a sampoanelor, in scopul cresterii eficientei acestora. Lanolina are o actiune puternic hidratanta si emolienta, fiind usor absorbita in straturile adanci ale epidermei. Pentru ca are un continut crescut de ceramide, Lanolina reduce pierderea transpidermala a apei, fiind ideala mai ales pentru persoanele care au pielea deshidratata, uscata sau crapata.

Lanolina pentru cosmetice - descrierea actiunilor benefice

Lanolina are actiune puternic hidratanta, emolienta, este foarte usor absorbita in piele, patrunde in straturile adanci ale pielii. Lanolina datorita continutului de ceramide, reduce pierderea transepidermala a apei. Lanolina potrivita pentru piele uscata, deshidratata crapata.

Lanolina pentru cosmetice - descrierea amanuntita a compozitiei

Ingrediente:
  • Lanolina (adeps lanae).

Lanolina pentru cosmetice - descrierea modului de utilizare

  • Ideal ca ingredient in diverse compozitii cosmetice precum: creme, balsamuri, unguente, sampoane sau in balsamuri de buze.
Producator:
Herba Vita

No posts found

Write a review