0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Ulei de Rosa Mosqueta regenereaza pielea uscata si matura 50ml Bio Essenze preturi ieftine

Ulei de Rosa Mosqueta regenereaza pielea uscata si matura 50ml Bio Essenze

 
82.11 Ron
(82.11 Ron inc tax)
ntv8834
In stock
+
Add to wish list

Ulei de Rosa Mosqueta - descriere amanuntita a produsului

Tineretea se intretine cu produse de calitate ale caror proprietati sunt valorificate din plin. Ulei de Rosa Mosqueta ajuta la stimularea procesului natural de regenerare a pielii si in acelasi timp contribuie la diminuarea ridurilor. In plus, isi aduce aportul si la estomparea semnelor lasate de arsuri sau acnee. Este un produs ce se adreseaza tuturor tipurilor de piele, insa cu precadere se recomanda celor care au pielea matura, uscata si care prezinta semne sau cicatrici. Ulei de Rosa Mosqueta este un produs bogat in acizi grasi esentiali omega 6 si omega 3, si care, datorita acestui lucru, ajuta pielea sa isi recapete elasticitatea, frumusetea si stralucirea naturala.

Cod: ntv8834

Ulei de Rosa Mosqueta - descriere actiuni benefice

Ulei de Rosa Mosqueta stimuleaza procesul natural de regenerare a pielii, atenueaza ridurile si urmele lasate de arsuri, acnee sau interventii chirurgicale. Ideal pentru toate tipurile de  piele, in mod special pentru pielea matura, uscata, lipsita de elasticitate, cu cicatrici etc. Reda fermitate si luminozitate tenului. Uleiul de rosa mosqueta este ideal pentru zona contur ochi.

Ulei de Rosa Mosqueta 100% pur, obtinut prin presarea la rece a semintelor ce se regasesc in interiorul fructelor de culoare rosie ale arbustului Rosa Mosqueta. Bogat in acizi grasi esentiali (omega 6, omega 3), uleiul de rosa mosqueta contribuie la regenerarea celulelor si recapatarea elasticitatii cutanate, combate si previne imbatranirea prematura a tesutului cutanat, reda frumusetea si stralucirea tenului.

Ulei de Rosa Mosqueta stimuleaza productia de colagen si elastina, contribuind astfel la netezirea ridurilor, mentinerea/redarea fermitatii tenului. Bogat in vitamine (vitamina C) uleiul vitaminizeaza tenul, lasandu-l catifelat, sanatos si plin de vitalitate. Uleiul de rosa mosqueta poate inlocui cu succes crema contur ochi.

Datorita proprietatilor sale regenerante, uleiul de rosa mosqueta este indicat atat pentru pielea devitalizata, uscata, matura, lipsita de elasticitate, cat si pentru tenul cuperozic sau cu cicatrici. Uleiul de rosa mosqueta are proprietati cicatrizante, favorizand repararea leziunilor tesutului cutanat cauzate de arsuri, acnee, interventii chirurgicale. Uleiul de rosa mosqueta atenueaza ridurile de expresie, cearcanele, vergeturile si petele pigmentare cauzate de fotoimbatranire, care este o urmare a actiunii razelor solare.

Ulei de Rosa Mosqueta Bio Essenze este obtinut prin presare la rece.

Ulei de Rosa Mosqueta - descrierea amanuntita a compozitiei

Ingrediente:
  • Rosa rubiginosa oil.
Producator:
Bio Essenze

No posts found

Write a review