0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Ulei de susan cu proprietati emoliente, nutritive si antioxidante 125ml Bio Essenze preturi ieftine

Ulei de susan cu proprietati emoliente, nutritive si antioxidante 125ml Bio Essenze

 
34.51 Ron
(34.51 Ron inc tax)
ntv8831
In stock
+
Add to wish list

Ulei de susan - descriere amanuntita a produsului

Proprietatile pe care acest Ulei de susan le are sunt uimitoare. In primul rand, datorita ingredientelor sale, uleiul are capacitatea de a ajuta pielea sa ramana tanara mai mult timp. Calitatile sale emoliente, nutritive, antioxidante si de reglare a nivelului de sebum sunt principalele arme ce te vor ajuta sa castigi un ten frumos si sanatos. De asemenea, acest Ulei de susan este potrivit pentru toate tipurile de piele. Este un produs natural, bogat in vitamine, minerale si nutrienti. Acestia ajuta la hidratarea pielii si la diminuarea inflamatiilor, uscarii pielii si imbatranirii acesteia. Este usor de folosit, iar efectele se vor simti de la primele aplicari.

Cod: ntv8831

Ulei de susan - descriere actiuni benefice

Uleiul din seminte de susan, Bio Essenze, protejeaza pielea de efectele negative ale soarelui, ajuta in regenerarea celulelor, combate ridurilor, nu astupa porii si este potrivit pentru hidratarea oricarui tip de ten.

Ulei de susan are proprietati emoliente, nutritive, lenitive, antioxidante si de reglare a secretiei de sebum. Ulei de susan este ideal pentru toate tipurile de ten (uscat, matur, devitalizat, reactiv, iritat, sensibil, mixt si gras).

Ulei de susan bogat in vitamine si nutrienti hidrateaza pielea, previne imbatranirea acesteia, reduce inflamatiile, previne uscarea pielii si efectele nocive ale expunerii indelungate la soare.

Ulei de susan - descrierea amanuntita a compozitiei

Ingrediente:
  • sesamum indicum seed oil.
Producator:
Bio Essenze

No posts found

Write a review