0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Apa de gura Listerine Mouthwash Freshburst previne cariile 250 ml Johnson

 
16.51 Ron
(16.51 Ron inc tax)
ntv5420
In stock
+
Add to wish list

Descriere amanuntita a produsului Apa de gura Listerine Mouthwash Freshburst

Uneori simplul periaj al dintilor nu este suficient pentru a putea tine la distanta afectiuni precum carii, gingivita sau placa dentara. Spre exemplu, prin periaj nu se poate indeparta complet placa bacteriana. De aceea este indicata folosirea unei ape de gura, care sa completeze o igiena orala corespunzatoare. Apa de gura Listerine Freshburst, numarul 1 in lume vine in ajutor pentru a oferi o protectie corespunzatoare si pentru a lupta impotriva microbilor si bacteriilor ce afecteaza cavitatea bucala. 30 de secunde de folosire dimineata si seara sunt suficiente pentru a beneficia de protectie eficienta si de durata impotriva bacteriilor si pentru a obtine o respiratie proaspata.

Actiunile benefice ale produsului Apa de gura Listerine Mouthwash Freshburst

Apa de gura Listerine are peste 100 ani de utilizare in conditii de siguranta (a fost inventata in anul 1879) si de 50 ani de cercetare. Este apa de gura numarul 1 mondial folosita de catre peste 1 miliard de consumatori. Apa de gura Listerine lupta eficient impotriva bacteriilor ce cauzeaza placa dentara si gingivita. Argument pentru includerea Listerine in rutina zilnica de igiena orala: periajul dentar nu indeparteaza complet placa bacteriana (zone greu accesibile, depinde de dexteritate).

Apa de gura Listerine indicatii:

  • 30 de secunde de folosire dimineata si seara sunt suficiente pentru a obtine o protectie de 24 ore impotriva germenilor ce cauzeaza placa bacteriana, gingivitele si mirosul neplacut al respiratiei;
  • S-a demonstrat cu ocazia numeroaselor studii stiintifice efectuate ca folosirea apei de gura Listerine alaturi de periaj reduce cu pana la 52% placa bacteriana si cu 21% gingivitele.

Apa de gura Listerine actiune:

  • indeparteaza placa de pe arcada dentara;
  • actioneaza pe intreaga cavitate bucala;
  • impiedica repopularea bacteriana.

 

Modul de utilizare al produsului Apa de gura Listerine Mouthwash Freshburst

  • Umpleti capacul cu solutie.
  • Clatiti cavitatea bucala timp de 30 de secunde si apoi goliti.
  • A nu se utiliza la copii sub 12 ani, a nu se inghiti si a nu se lasa la indemana copiilor.
Producator:
Johnson